Iratkozz fel a Repjegyvadász
ajánlatokra és fedezd fel a világot akár féláron!

vagy

Baráti látogatás Varsóban!

3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére, önellátással vagy reggelivel, hotel*** vagy hotel****, retúr repülőjegy Budapest - Varsó útvonalra illetékkel, kézipoggyásszal, februártól júliusig több időpontban - Varsó, Lengyelország

Lejárt, nem foglalható

Akciós ár
74 900 Ft-tól
2 éj/2 fő adókkal, illetékekkel

Fizetési lehetőségek:
Átutalás Bankkártya

Ünnepnapokon (március 15.) is foglalható!

Bankkártyás fizetés javasolt, átutalással történő fizetés esetén a lassabb ügyintézés miatt, egyes időszakokban a helyek elfogyhatnak.

A részvételi díj az alábbiakat tartalmazza:

 • 3 nap/2 éjszaka szállás 2 főre a központhoz közeli Best Western Hotel Felix***, a városközponti Hotel Gromada Warszawa Centrum*** vagy a Hotel Novotel Centrum**** kétágyas szobáiban
 • Reggelis ellátással a Hotel Gromada Warszawa Centrum***-ban
 • Önellátással a Best Western Hotel Felix***-ben vagy a Hotel Novotel Centrum****-ban
 • Repülőjegy a Budapest - Varsó - Budapest útvonalra
 • Repülőtéri illeték
 • Kézipoggyász (maximum 42x32x25 cm)
 • Foglalási díj

Választható kiegészítő szolgáltatások:

 • 1 db nagyméretű kézipoggyász: 10.800Ft/csomag (56x45x25 cm)
 • 1 db feladandó poggyász: 15.500 Ft/csomag (23 kg)

Egyéb költségek, felárak:

 • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás (erősen ajánlott) EUB biztosító Nívó csomagja:
  • 18 év alatt: 750 Ft/fő/3 nap
  • 18-70 év között: 1.500 Ft/fő/3 nap
  • 70 év felett: 3.000 Ft/fő/3 nap
 • Útlemondási biztosítás: 3,5% balesetbiztosítással, önállóan 5%
 • Helyi idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!

Menetrend: Az utazás menetrendszerinti járattal történik! (Tervezett menetrend, a légitársaság a menetrendváltoztatás jogát fenntartja!)

 • Budapest - Varsó: Indulás 17:30 Érkezés 18:40
 • Varsó - Budapest: Indulás 15:45 Érkezés 17:00

Március 23tól:

 • Budapest - Varsó: Indulás 12:20 Érkezés 13:30
 • Varsó - Budapest: Indulás 10:40 Érkezés 11:50

 

Transzfer:

 • A reptérről a 175-ös busszal lehet bejutni a belvárosba, a menetidő 25-30 perc, a jegy 3 PLN-be kerül. (Éjszaka a busz N32 néven közlekedik). Ha valaki taxival szeretné megközelíteni a szállodát, bátran választhat a reptéren álló autókból, a hiénákat nem engedik be. A taxi viteldíja kb. 30 PLN.

Foglalható szállások:

Bemutatkozás:

Varsó a Visztula-folyó partján fekvő, 1,7 milliós nagyságú Varsó Lengyelország fővárosa, kulturális és ipari központja. Jelenlegi városképe alapvetően modern, a II. világháború szörnyű pusztításai történelmi óvárosát a földdel tették egyenlővé. A háborút követően a varsói óváros épületeit az ott található Királyi palotával együtt egyenként rekonstruálták, a példás helyreállításért később a városrész felkerült az UNESCO világörökségi listájára. Elragadóan izgalmas és pezsgő életű város hírében állt régen is és az ma is.

Fő látnivalói az óvárosi Piactér környékén vannak, itt található a Királyi palota, a Barbakán körbástya és a gótikus stílusú Szent János székesegyház. A ’Királyi út’ a  Királyi Palotától fut a királyi család nyári rezidenciájáig, a Lazienki palotáig, az útvonal mentén polgárházak, templomok, paloták és múzeumok váltják egymást.
Múzeumai közül külön említést érdemel a Varsói Történelmi Múzeum, ahol a város történeti emlékei mellett a háborús pusztításokról és helyreállításokról is megdöbbentő dokumentumokat láthatunk.

 • Óvárosi piactér: középpontjában a Szirén áll, Varsó városának címeralakja. Az Óvárosi piacteret szegélyező módos polgárházakban éttermeket, galériákat, ékszerüzleteket és számos szuvenírboltot találunk.
 • Kultúrpalota: Varsó jelképének számít. Elkészültekor a Kultúrpalota a második legmagasabb épület volt Európában. Lengyelországban még most is ez a legmagasabb épület.
 • Szent Anna-templom: A Szent Anna-templom (Kościół św. Anny) valóságos kis kincsesláda az Óváros bejáratánál, jól látszik a palotától is.
 • Szentkereszt-templom - A 17. század végén épült a római Sant Andrea della Valle bazilika mintájára, és itt tekinthetjük meg Varsó legnagyobb orgonáját. arról nevezetes, hogy a lengyel nemzet nagy komponistájának végakarata szerint itt őrzik Fryderyk Chopin szívét. A teste Párizsban nyugszik.
 • Wilanówi kastély és Plakátmúzeum: A Wilanówi kastély a legszebb varsói kastély. A kastélyt a 17. század végén Agostino Locci építőmester tervei alapján készítették. A régi Versenyistállóban kapott helyet Európa első, 1968-ban alapított Plakátmúzeuma.
Tudnivalók:

Ajánlataink a gyorsan változó árak miatt a készlet erejéig foglalhatók és ajánlott bankkártyás fizetéssel megvásárolni a kiválasztott csomagot. A vásárlás után munkaidőben azonnal foglaljuk a repjegyed és szállásod, ez után annak visszatérítésére nincs lehetőség. A vásárlással elfogadod az utazásszervező Általános Szerződési Feltételeit, illetve tudomásul veszed az Árképzési útmutatót.

ELÉRHETŐSÉG:

Utazok.hu Utazási Iroda - 2016.11.24-ig
1091 Budapest, Kálvin tér 7. I.em.
E-mail:
Tel.: 06 1 445 4402

Érvényesség:

Az utazás lehetséges időpontjai: 2016.02.12.-02.14., 02.19.-02.21., 03.14.-03.16., 03.31.-04.02., 04.21.-04.23., 05.05.-05.07., 05.13-05.15., 06.10.-06.12., 06.24.-06.26. és 07.08.-07.10. között.

Fizetési feltételek:
A foglaláshoz az utazás teljes összegét bankkártyás fizetéssel vagy átutalással kell kiegyenlíteni. A partner iroda ezután kiállítja az utazási szerződést, melyet az utasnak 24 órán belül kell visszaküldenie. A szerződés visszaküldésekor érvényes aktuális árakon tudja az iroda az utazást lefoglalni, amennyiben az ár addig megemelkedne, úgy azt haladéktalanul jelzi az utas felé. Az utazás szervezője az Utazok.hu Utazási Iroda.
Hasznos információk:
Az időpontok és szezonok függvényében az árak változhatnak. Az aktuális árakat a hotel leírásainál találod. Az árak 2 fő részére érvényesek. A gyermekárakról lekérés után tudunk bővebb tájékoztatást adni. A feltüntetett kedvezmények csak a szállás árakra értendőek, többnyire pótágyon. Kérésre minden időpontra tudunk alternatív hotelt ajánlani. Utólagos poggyászfoglalás többletköltséggel járhat. Beszállókártya kiküldése után a poggyászok módosítására nincs lehetőség.
Iratkozz fel, értesülj 12 órával korábban

Legyél te az első!

Iratkozz fel repjegyvadász ajánlatainkra és értesülj 12 órával korábban, mint a hírlevélből.

Nézd meg 13 kiemelt ajánlatunkat!
Megnézem!