Figyelem! Korábban a böngésződben feliratkoztál a maiUtazás.hu értesítéseire, de a feliratkozást egy korábban belépett felhasználódhoz már társítottuk. Szeretnéd, ha az értesítéseket a most belépett felhasználódhoz társítsuk inkább?

Kikapcsolódás Brüsszelben!

3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére önellátással hotel*** vagy hotel****, retúr repülőjegy Budapest - Brüsszel/Charleroi útvonalra illetékkel, kézipoggyásszal, októbertől novemberig több időpontban - Brüsszel, Belgium

-18%
Lejárt, nem foglalható

Akciós ár
91 900 Ft-tól
2 fő/2 éj adókkal, illetékekkel

Fizetési lehetőségek:
Átutalás Bankkártya
Utazás időpontja: Nincs több időpont
H K Sze Cs P Szo V
H K Sze Cs P Szo V

Bankkártyás fizetés javasolt, átutalással történő fizetés esetén a lassabb ügyintézés miatt, egyes időszakokban a helyek elfogyhatnak.

A részvételi díj az alábbiakat tartalmazza:

 • 3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére kétágyas szobában
 • Önellátás
 • Repülőjegy Budapest - Brüsszel/Charleroi - Budapest útvonalra
 • Kényelmi csomag
  • Ülőhelyek egymás mellett
  • Repüléshez szükséges dokumentumok kiküldése az utazás előtt
 • Repülőtéri illeték
 • Személyenként 1 db kézipoggyász (max. 55x40x23 cm max. 10 kg, kötelezően feladandó az utasfelvételi pultnál)

Választható kiegészítő szolgáltatások:

 • 1 db feladandó poggyász: 9.800 Ft/csomag (20 kg)
 • Elsőbbségi beszállás 5.400 Ft/fő, mely a következőt tartalmazza:
  • Az ingyenes, nagyobb kézipoggyász (max. 55x40x23 cm) garantáltan az utastérben szállítható
  • +1 db kisebb táska (40x30x18 cm) az ülés alatt
 • Csoportos transzferszolgáltatás: 14.800 Ft/fő/retúr

Egyéb költségek, felárak:

 • Foglalási díj (Check-in oda és vissza az utazási iroda által): 2000 Ft/fő
 • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás (erősen ajánlott) EUB biztosító Air Nívó csomagja:
  • 18 év alatt: 943 Ft/fő/3 nap
  • 18-70 év között: 1.885 Ft/fő/3 nap
  • 70-79 év között: 3.770 Ft/fő/3 nap
  • 79 év felett Nívó csomag: 3.750 Ft/fő/3 nap
 • Útlemondási biztosítás: 4% balesetbiztosítással, önállóan 5%
 • Helyi idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!

Gyermekkedvezmény:

A gyermekárakról érdeklődjön irodánktól: 06 1 445 44 02 (H-P: 9-18h)

Menetrend: Az utazás menetrendszerinti járattal történik! (Tervezett menetrend, a légitársaság a menetrendváltoztatás jogát fenntartja!)

 • Budapest - Brüsszel/Charleroi: Indulás 06:10 Érkezés 08:15
 • Brüsszel/Charleroi - Budapest: Indulás 21:45 Érkezés 23:40

Egyéb információk:

Érvényesség

Az utazás lehetséges időpontjai: 2018.10.07.-10.09., 10.14.-10.16., 11.09.-11.11., 11.12.-11.14. és 11.23.-11.25. között.

Fizetési feltételek

A foglaláshoz az utazás teljes összegét kell kiegyenlíteni. Lehetséges fizetési módok: Átutalás, Bankkártya. A partner iroda ezután kiállítja az utazási szerződést, melyet az utasnak 24 órán belül kell visszaküldenie. A szerződés visszaküldésekor érvényes aktuális árakon tudja az iroda az utazást lefoglalni, amennyiben az ár addig megemelkedne, úgy azt haladéktalanul jelzi az utas felé. Az utazás szervezője az Utazok.hu Utazási Iroda.

Hasznos információk

Az időpontok és szezonok függvényében az árak változhatnak. Az aktuális árakat a hotel leírásainál találod. Az árak 2 fő részére érvényesek. A gyermekárakról lekérés után tudunk bővebb tájékoztatást adni. A feltüntetett kedvezmények csak a szállás árakra értendőek, többnyire pótágyon. Kérésre minden időpontra tudunk alternatív hotelt ajánlani. Amennyiben a max. 55x40x23 cm, max. 10 kg-os kézipoggyász helyett, kisebb (max. 40x30x18 cm) táskát visz, akkor az mindenféle pótdíj nélkül felvihető a gépre. Utólagos poggyászfoglalás többletköltséggel jár. Beszállókártya kiküldése után a poggyászok módosítására nincs lehetőség.

Bemutatkozás

Brüsszel - Belgium és az Európai Unió fővárosa Nyugat-Európában fekszik, és fantasztikus élményekkel gazdagodhat, ha elutazik Brüsszelbe, a kontinens egyik kulturálisan leggazdagabb városába. Brüsszelben egymást érik a csendes, kis utcák, valamint a forgalmas terek, főutak. A boltok, bazárok széles választékban kínálják az ország nemzeti portékáit, mint például a világhíres és nagyon ízletes csokoládét. A legenda szerint a várost a 6. században alapították, és később is jelentős kereskedelmi központnak számított. Brüsszel mindig is a nagyhatalmak kereszttüzében állt, így több háború és felkelés is lezajlott a település területén. Belgium 1830-as alapításától kezdve Brüsszel az ország fővárosa. A városközpontban megfigyelhetőek középkorban épített házak, valamint modern épületek is.
 
Látnivalók Brüsszelben:
 • Grand Place - A Grand Place Brüsszel városának gyönyörű főtere, amit a céhek különleges épületei vesznek körbe, illetve itt magasodik a Városháza is. Az óvárosi tér általában az első és legfontosabb dolog, amit egy Brüsszelbe utazónak látnia kell, épp ezért ezen a világörökségi helyszínen mindig óriási az emberforgatag, és utánozhatatlan a hangulat! A Grand Place a helyszíne a brüsszeli virágkarneválnak is.
 • Városháza - A Grote Markt főtér meghatározó épülete a XV. század első felében épült gótikus stílusú Városháza. A legismertebb része a 96 méter magas csúcsos torony, aminek a tetején Szent Mihály szobra áll, aki Brüsszel védőszentje.
 • Szent Mihály- és Szent Gudula-székesegyház - A Treurenberg dombnál fekvő székesegyházat a XIII. században kezdték el építeni román stílusban, de az óta a többszöri felújítások során gótikusra alakították. A templom nyugati homlokzatánál helyezkedik el a főbejárat, amit a két hatalmas, 64 méter magas tornyai vesznek körül.
 • Laeken Királyi Palota - A királyi palotát a XVIII. század végén építették, de az 1890-ben leégett és végül végső formáját 1902-ben nyerte el C. A. Girault tervei alapján. A királyi rezidenciához tartozik még Laekeni Miasszonyunk templom, a királyi üvegház, a japán torony és a kínai pavilon.
 • Koekelbergi Bazilika (Szent Szív Székesegyház) - A II. Lipót belga király Belgium függetlenségének 75 éves évfordulójának emlékére szánta volna a templomot, de az építkezések elhúzódtak. Az 1905 és 1971 között épült székesegyház art déco stílusban készült.
 • Brüsszeli Igazságügyi Palota - Joseph Poelaert építész tervei alapján felépített Igazságügyi Palota Európa legnagyobb épületei közé tartozik. Az alapterülete 26 ezer négyzetméter és 142 méter magas. Az épületben 8 belső udvar, 27 nagy tárgyalóterem és további 245 kisterem található benne. Az építkezést II. Lipót rendelte el, és az építkezések 1866-1883 között zajlottak a Galgenberg (Akasztófa hegy) dombon.
 • Manneken Pis - Az 58 cm-es bronz szökőkút-szobor egy pisilő kisfiút ábrázol, ami Brüsszel egyik jelképévé vált. Az eredetét homály fedi és számos legenda született a keletkezéséről. A szobrot ünnepnapokon fel szokták öltöztetni, és ekkor mindig új ruhát készítenek neki, így mára több mint 700 darabbal rendelkezik, amiket a főtéren található városi múzeumban őriznek.
 • Jubelpark - Belgium 50 éves függetlenségének emlékére 1880-ban épített park. A parkban található a brüsszeli Diadalív és a Bordiau csarnokok, amik a Királyi Katonai Múzeumnak és a Brüsszeli Művészeti és Történeti Múzeumnak adnak otthont.
 • Atominum - A Heysel parkban álló Atomium az 1958-as brüsszeli világkiállításra építették. André Waterkeyn által tervezett építmény a vas kristályrácsának 165 milliárdszoros nagyítású modellje. Az Atomium teljes magassága 102 méter, míg a gömbök átmérője 18 méter.
Tudnivalók:

Ajánlataink a gyorsan változó árak miatt a készlet erejéig foglalhatók és ajánlott bankkártyás fizetéssel megvásárolni a kiválasztott csomagot. A vásárlás után munkaidőben azonnal foglaljuk a repjegyed és szállásod, ez után annak visszatérítésére nincs lehetőség. A vásárlással elfogadod az utazásszervező Általános Szerződési Feltételeit, illetve tudomásul veszed az Árképzési útmutatót.

ELÉRHETŐSÉG:

Utazok.hu Utazási Iroda
1055 Budapest, Bihari János u. 13.
E-mail:
Tel.: 06 1 445 4402

További ajánlatok:

Iratkozz fel, értesülj elsőként

Legyél te is repjegyvadász!

Iratkozz fel ajánlatainkra, értesülj 12 órával korábban másoknál, és foglalj mindig a legjobb árakon.

Nézd meg 11 kiemelt ajánlatunkat!
Megnézem!