Figyelem! Korábban a böngésződben feliratkoztál a maiUtazás.hu értesítéseire, de a feliratkozást egy korábban belépett felhasználódhoz már társítottuk. Szeretnéd, ha az értesítéseket a most belépett felhasználódhoz társítsuk inkább?

Pisa, a ferde torony városa!

4 nap/3 éjszaka szállás 2 fő részére önellátással vagy reggelis ellátással, retúr repülőjegy Budapest - Pisa útvonalra illetékkel, személyenként 1 db kézipoggyásszal

Ellenőrzött szálláshely

Akciós ár
152 900 Ft helyett
109 900 Ft-tól
2 fő/3 éj adókkal, illetékekkel
 • Pisa remek bázis Toszkána felfedezéséhez is
 • Januártól márciusig több időpontban
 • Foglalt ülőhelyek egymás mellett

Így fizethetsz: Átutalás Bankkártya

Árak és időpontok:

Árak betöltése...
Utazás időpontja: Válassz időpontot az árakhoz és elérhető szállásokhoz »
H K Sze Cs P Szo V
H K Sze Cs P Szo V
már 109 900 Ft / 2 fő / 3 éj-től Reggeli
már 121 900 Ft / 2 fő / 3 éj-től Önellátás
már 139 900 Ft / 2 fő / 3 éj-től Reggeli
már 146 900 Ft / 2 fő / 3 éj-től Reggeli

Tudtad, hogy teljeskörű biztosítással akár az indulás előtti 14 napban lemondhatod utazásod pozitív koronavírus teszt esetén? Részletekért kattints ide!

A részvételi díj az alábbiakat tartalmazza:

 • 4 nap/3 éjszaka szállás 2 fő részére kétágyas szobában
 • Szállásoktól függően önellátás vagy reggelis ellátás
 • Repülőjegy Budapest - Pisa - Budapest útvonalra
 • Kényelmi csomag
  • Ülőhelyek egymás mellett
  • Repüléshez szükséges dokumentumok kiküldése az utazás előtt
 • Repülőtéri illeték
 • Személyenként 1 db kézipoggyász (kisméretű táska)
  • 1 db max. 40x20x25 cm

Választható kiegészítő szolgáltatások:

 • 1 db feladandó poggyász: 11.500 Ft/csomag (10 kg/db max 55x40x20 cm)
 • 1 db feladandó poggyász: 19.500 Ft/csomag (20 kg)
 • Elsőbbségi beszállás 5.500 Ft/fő, mely a következőt tartalmazza:
  • Személyenként 1 db nagyobb kézipoggyász (max. 10 kg-os 55x40x20 cm) garantáltan az utastérben szállítható

Egyéb költségek, felárak:

 • Foglalási díj (Check-in oda és vissza az utazási iroda által): 2.000 Ft/fő
 • Helyi idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!

Gyermekkedvezmény:

A gyermekárakról pontos árat irodánk a vásárlás elküldése után tud küldeni, melyhez javasoljuk átutalásos fizetési mód választását.

Menetrend: Az utazás menetrendszerinti járattal történik! (Tervezett menetrend, a légitársaság a menetrend változtatás jogát fenntartja!)

 • Budapest – Pisa: Indulás: 18:25 Érkezés: 20:05
 • Pisa – Budapest: Indulás: 16:30 Érkezés: 18:05

Egyéb információk:

 • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás köthető (EUB biztosító Air & Cruise Top csomagja). Biztosítási feltételek >>
 • Teljes körű biztosítás kötése esetén (utasbiztosítás + útlemondási biztosítás) az indulás előtti 14 napban PCR teszt vagy antigén teszt alapján készült pozitív leletet elfogadja a biztosító lemondási okként. Érvényes: visszavonásig. Részletek >>

Bankkártyás fizetés javasolt, átutalással történő fizetés esetén a lassabb ügyintézés miatt, egyes időszakokban a helyek elfogyhatnak.

Érvényesség

Az utazás lehetséges időpontjai: 2022.01.21.-01.24., 01.28.-01.31., 02.04.-02.07., 02.25.-02.28. és 03.18.-03.21. között.

Fizetési feltételek

A foglaláshoz az utazás teljes összegét kell kiegyenlíteni. Lehetséges fizetési módok: Átutalás, Bankkártya. A partner iroda ezután kiállítja az utazási szerződést, melyet az utasnak 24 órán belül kell visszaküldenie. A szerződés visszaküldésekor érvényes aktuális árakon tudja az iroda az utazást lefoglalni, amennyiben az ár addig megemelkedne, úgy azt haladéktalanul jelzi az utas felé. Az utazás szervezője az Utazok.hu Utazási Iroda (Utazok.hu Kft., MKEH: U-001739).

Hasznos információk

Az időpontok és szezonok függvényében az árak változhatnak. Az aktuális árakat a hotel leírásainál találod. Az árak 2 fő részére érvényesek. A gyermekárakról lekérés után tudunk bővebb tájékoztatást adni. A feltüntetett kedvezmények csak a szállás árakra értendőek, többnyire pótágyon. Kérésre minden időpontra tudunk alternatív hotelt ajánlani. Utólagos poggyászfoglalás többletköltséggel jár. Beszállókártya kiküldése után a poggyászok módosítására nincs lehetőség.

Úticél bemutatása

Pisa a Ferde Torony és Galilei városa, Itália egyik legrégibb egyetemének székhelye. A 88 ezer lakosú Pisa múltja dicsőséges, de jelenéért sem kell szégyenkeznie. Egy legenda szerint trójai menekültek alapították, akik egykori peloponésszoszi városuk nevét adták neki. Fénykorát a 11.-14. században, a Pisai Tengeri Köztársaság idején élte, amikor, főleg flottája révén, katonai ereje és gazdasági hatalma Genováéval és Velencéével vetekedett (e korszakból származnak legszebb műemlékei) csak 1406-ban adta meg magát Firenzének és olvadt be a toszkán hercegségbe.Pisa, amelynek Dóm-téri kincseit 1987-ben az UNESCO a világörökség részének nyilvánította, mégsem tekinthető „műemlékvárosnak”, Olaszország egyik legnagyobb akadémiai központja

Látnivalók Pisaban:

 • Pisai ferde torony (Torre pendente) A  torony építése 200 évig tartott és három szakaszban történt. A fehér márványból készült harangtorony első szintjének építése 1173. augusztus 9-én kezdődött. A szintet klasszikus oszlopfőkkel díszített oszlopok szegélyezik. Az építész személyazonossága mindmáig vitatott. 
 • Dóm (Dom Santa Maria Assunta) - A Szűz Máriának szentelt dóm építése 1064-ben kezdődött. Az építész Buscheto volt; őt tekintik a pisai román stílus megteremtőjének. A belső mozaikok erős bizánci hatást tükröznek, míg a boltívek az iszlám művészet hatására utalnak. A homlokzat szürke márványból, illetve színes márvánnyal díszített fehér kőből készült. A mester a középső ajtón levő felirat szerint egy bizonyos Rainaldo volt.
 • Szent János-keresztelőkápolna (Battistero di San Giovanni) - Olaszországban a legnagyobb keresztelő kápolna. Ha beszámítjuk a tetején levő Keresztelő Szent János szobrot, akkor néhány centiméterrel meghaladja a ferde torony magasságát. A román stílusú kerek építmény alapkövét 1153 augusztusában tették le.
 • Dóm-tér - A „Csodák terének” (Piazza dei Miracoli) nevezte el a 20. század elején Gabriele D’Annunzio a pisai Dóm-teret, amikor repülőgépről letekintett rá és elbűvölte a fehér márványépületek és a körülötte lévő zöld mező összhatása. Pisa szinte valamennyi fő nevezetessége erre a helyre összpontosul. Itt áll a világ leghíresebb tornya, a Pisai Ferde Torony
 • Santa Maria Assunta katedrális - A román építészet egyik gyöngyszeme, amelybe bizánci és arab stílusjegyek is vegyülnek. A város védőszentjéről elnevezett Szent Rainer (San Ranieri) bronzkapu (itt őrzik a 12. századi remete, Pisa védőszentjének ereklyéit), Giovanni Pisano márvány szószéke, a számos gyönyörű festmény, freskó és mozaik, amelyeket a középkor és kora reneszánsz nagy mesterei, köztük Cimabue és Andrea del Sarto készítettek, csak néhány kiragadott példa a dóm csodáiból. 
 • Marina di Pisa - Pisátol mintegy 11 km-re lévő területen található tengerparti település az Arno folyó torkolatától délre.  A tengerparton Art Nouveau stilusu nyári rezidenciák sora áll, a házak mögött széles pinefa-sávval. A településnek jól kivehető négyzetrácsos szerkezete van: a tengernél 3 nagyobb tér található melyeket a parttal párhuzamosan futó 3 utca köt össze, ezeket több merőleges kisebb utcácska szabdal fel.

Hozzászólások

Esetleges kérdésedre a válaszunkat a megadott e-mail címre is elküldjük, de a közösség számára is hasznos információkat itt is megjelenítjük.

Kérdésed van, hozzászólnál? Írj nekünk!

Tudnivalók:

Ajánlataink a gyorsan változó árak miatt a készlet erejéig foglalhatók és ajánlott bankkártyás fizetéssel megvásárolni a kiválasztott csomagot. A vásárlás után munkaidőben azonnal foglaljuk a repjegyed és szállásod, ez után annak visszatérítésére nincs lehetőség. A vásárlással elfogadod az utazásszervező Általános Szerződési Feltételeit, illetve tudomásul veszed az Árképzési útmutatót.

Az ajánlat utazási csomagnak minősül, amelyről a tájékoztató ezen a linken található.

KÜLDD TOVÁBB BARÁTAIDNAK, HÁLÁSAK LESZNEK ÉRTE:
ELÉRHETŐSÉG:

Utazok.hu Utazási Iroda
1037 Budapest, Montevideo utca 9.
(Nincs személyes ügyfélszolgálat)
E-mail:
Tel.: 06 20 444 5545

Ellenőrzött szálláshely 152 900 Ft 109 900Ft-tól 2 fő/3 éj adókkal, illetékekkel
-28%
 • Pisa remek bázis Toszkána felfedezéséhez is
 • Januártól márciusig több időpontban
 • Foglalt ülőhelyek egymás mellett