Figyelem! Korábban a böngésződben feliratkoztál a maiUtazás.hu értesítéseire, de a feliratkozást egy korábban belépett felhasználódhoz már társítottuk. Szeretnéd, ha az értesítéseket a most belépett felhasználódhoz társítsuk inkább?

Utazz te is féláron!
Iratkozz fel a titkos ajánlatokra is!

Legyen partnerünk és részesüljön forgalmunkból!

A maiUtazás.hu Magyarország egyik legnagyobb forgalmú utazási weboldala, melynek bevételéből most Ön is részesülhet. Weboldalunkon az egyedileg kialkudott, kedvező ár-érték arányú utazási kínálatból választanak az utazók, évi több milliárd forint értékben.

Árulja Ön is a maiUtazás.hu ajánlatait, nyújtson értékes tartalmat weboldalán, és keressen kiemelkedő jövedelmet partnerprogramunkkal.

Hogyan működik?

  1. Ön jelentkezik a maiUtazás.hu partnerprogramjába.
  2. Kihelyezi weboldalára / blogjára / egyéb felületeire a maiUtazás.hu ajánlatait, vagy reklámjait.
  3. Az onnan érkező vásárlók után Ön jogosult a maiUtazás.hu bevételének egy jelentős részére, melynek alakulását egy statisztika felületen tudja nyomon követni.
  4. Havi rendszerességgel számlát küld maiUtazás.hu-nak, melyet mi kifizetünk.
Hogyan műkődik?

Miért minket válasszon?

Egyszerűen mert velünk jár a legjobban!

Miért minket válasszon?

Jól eladható ajánlatok

A maiUtazás.hu folyamatosan a leginkább kedvelt hazai szállodákat, és külföldi úti célokat kínálja egyedileg kialkudott árakon. Kínálatunkból jóval nagyobb eséllyel vásárol az Ön látogatója is, mint egy utazási iroda, vagy egy másik szállásközvetítő kínálatából.

Magas jutalék

Megfelelő forgalom esetén akár bevételünk 60%-át is Önnek adjuk.

Statisztikai felület

Ön folyamatosan nyomon követheti bevételei alakulását

Lehetőségek

maiUtazás xml

A maiUtazás.hu kínálatát részben, vagy egészben XML-bol tudja Ön is megjeleníteni saját weboldalán. A designt Ön tetszés szerint testre szabhatja saját weboldalához. Minimum napi 1000 egyedi látogatóval rendelkező weboldalaknak ajánljuk, vagy weboldalaknak akik utazási ajánlatokat küldenének hírlevélben.

maiUtazás white label

A maiUtazás.hu kínálatát részben, vagy egészben XML-ből tudja Ön is megjeleníteni saját weboldalán. A designt Ön tetszés szerint testre szabhatja saját weboldalához. A látogatók az Ön weboldalán maradnak, és egy közös logós felületen végzik el a vásárlási folyamatot.

A WHITE LABEL megoldás közös fejlesztést igényel, így csak egyedi elbírálás esetén van rá lehetőség.

maiUtazás affiliate

Helyezze ki a maiUtazás.hu képes hirdetéseit weboldalára, ajánlja kedvező útjainkat blogjában, vagy szerepeltesse bannerjeinket hírlevelében. A legegyszerűbb együttműködési forma.

Kapcsolatfelvétel

Adja meg az alábbi adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot: