Figyelem! Korábban a böngésződben feliratkoztál a maiUtazás.hu értesítéseire, de a feliratkozást egy korábban belépett felhasználódhoz már társítottuk. Szeretnéd, ha az értesítéseket a most belépett felhasználódhoz társítsuk inkább?

Utazz te is féláron!
Iratkozz fel a titkos ajánlatokra is!

Hogyan működik a maiUtazás.hu?

Szeretsz utazni? Szeretnél eljutni a világ minden pontjára, csak elérhetetlennek tűnik? Velünk nincs olyan, hogy lehetetlen! Velünk gyorsan és egyszerűen, rendkívüli kedvezményekkel fedezheted fel Magyarországot, és az egész világot.
A Maiutazas.hu elhozza neked az egész világ legjobb utazási ajánlatait. Az egyik vezető hazai szállásfoglalási rendszer- az Utazok.hu - társoldalaként több ezer hazai szálláshellyel ápolunk kitűnő kapcsolatot, akik - a több éves kitűnő partnerkapcsolat jegyében – első kézből adják legkedvezőbb akcióikat nekünk. Napi kapcsolatban vagyunk a hazai utazásszervezőkkel, hogy felkutassuk Neked a legjobb árakat, és a legkülönfélébb úti célokat ajánlhassuk.

Légy résen!

Az ajánlatok néhány napig érvényesek, szóval gyorsan kell döntened. A kedvezmények kihasználáshoz szinte elengedhetetlen, hogy mielőbb értesülj az akciókról, emiatt mindenképpen iratkozz fel a maiUtazás.hu levelére az oldal tetején, így a titkos ajánlatokról is első kézből értesülhetsz!

Az ajánlatokat általában nem csak magadnak veheted meg, de ajándékba is adhatod. Annak sincs akadálya, hogy többet vegyél belőlük, persze csak addig, amíg a készlet tart.

Ha valamelyik ajánlatot jónak találod, bátran küldd tovább ismerőseidnek is. Minél többen vagyunk, annál nagyobb kedvezményeket és annál több rendkívüli ajánlatot fogunk kapni, melyeket te is kihasználhatsz.

Utazz velünk! Kétszer, féláron!

Az ajánlatok kedvezményeinek meghatározásakor a szálláshely adott időszakra, adott éjszakára, adott szobatípusra, adott szolgáltatásokra vonatkozó rack rate árait vesszük figyelembe.