Belépek
Összes ajánlat
Belföldi ajánlatok
Repülős utak
Horvát előfoglalás
%Last Minute repjegyes
Balatoni ajánlatok
Ajándékutalványok
Élménycsomagok
Vásárlási feltételek
Online vitarendezés
Panasztétel
Adatvédelem
Süti beállítások
Elérhetőségeink
Ügyfélszolgálat Hétköznapokon: (08:00-16:30)
Ügyfélszolgálat: info@maiutazas.hu
Munkanapokon: 8:30-16:30
  • Akár 1 évig is érvényes utalványok
  • Egyszerű és biztonságos vásárlás
  • Segítőkész ügyfélszolgálat
  • Kontaktmentes vásárlás

Hogyan működik a maiUtazás.hu?

Szeretsz utazni? Szeretnél eljutni a világ minden pontjára, csak elérhetetlennek tűnik? Velünk nincs olyan, hogy lehetetlen! Velünk gyorsan és egyszerűen, rendkívüli kedvezményekkel fedezheted fel Magyarországot, és az egész világot. A Belföldi és külföldi nyaralások óriási akciója! A maiUtazás.hu elhozza neked a legjobb utazási ajánlatokat. Több ezer hazai szálláshellyel ápolunk kitűnő kapcsolatot, akik - a több éves kitűnő partnerkapcsolat jegyében - első kézből adják legkedvezőbb akcióikat nekünk. Napi kapcsolatban vagyunk a hazai utazásszervezőkkel, hogy felkutassuk Neked a legjobb árakat, és hogy a legkülönfélébb úti célokat ajánlhassuk.

Légy résen

Az ajánlatok néhány napig érvényesek, szóval gyorsan kell döntened. A kedvezmények kihasználáshoz szinte elengedhetetlen, hogy mielőbb értesülj az akciókról, emiatt mindenképpen iratkozz fel a maiUtazás.hu levelére az oldal tetején, így a titkos ajánlatokról is első kézből értesülhetsz!

Az ajánlatokat általában nem csak magadnak veheted meg, de ajándékba is adhatod. Annak sincs akadálya, hogy többet vegyél belőlük, persze csak addig, amíg a készlet tart.

Ha valamelyik ajánlatot jónak találod, bátran küldd tovább ismerőseidnek is. Minél többen vagyunk, annál nagyobb kedvezményeket és annál több rendkívüli ajánlatot fogunk kapni, melyeket te is kihasználhatsz.

Utazz velünk! Kétszer, féláron!

Az ajánlatok kedvezményeinek meghatározásakor a szálláshely adott időszakra, adott éjszakára, adott szobatípusra, adott szolgáltatásokra vonatkozó rack rate árait vesszük figyelembe.