Belépek
Összes ajánlat
Belföldi ajánlatok
Repülős utak
Horvát előfoglalás
%Last Minute repjegyes
Balatoni ajánlatok
Ajándékutalványok
Élménycsomagok
Vásárlási feltételek
Online vitarendezés
Panasztétel
Adatvédelem
Süti beállítások
Elérhetőségeink
Ügyfélszolgálat Hétköznapokon: (08:00-16:30)
Ügyfélszolgálat: info@maiutazas.hu
Munkanapokon: 8:30-16:30
  • Akár 1 évig is érvényes utalványok
  • Egyszerű és biztonságos vásárlás
  • Segítőkész ügyfélszolgálat
  • Kontaktmentes vásárlás

PANASZKEZELÉS

Amennyiben a fogyasztónak valamilyen panasza van a weboldalon feltüntetett információkkal, az ajánlatokkal, a megkötendő vagy megkötött szerződéssel vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát az info@maiutazas.hu e-mail címen, szóban a Szolgáltató székhelyén vagy telefonon, továbbá a székhelyre feladott postai levél útján is közölheti.
A vállalkozásunk a szóbeli panaszt azonnal megvizsgálja, és szükség szerint orvosolja. Ha a fogyasztó a panasz kezelésével nem ért egyet, vagy a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, a vállalkozásunk a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul jegyzőkönyvet vesz fel, és annak egy másolati példányát a fogyasztónak személyesen átadja, telefonon tett panasz esetén legkésőbb a válasszal egyidejűleg, 30 napon belül elektronikusan elküldi.

Az írásbeli panaszt a vállalkozásunk a beérkezést követő 30 napon belül írásban megválaszolja. A panaszt elutasító álláspontját megindokolja.
Továbbá amennyiben a fogyasztónak problémája merülne fel, akkor alternatív vitarendezéssel is élhet, amelyhez a részletes tájékoztatót a weboldal láblécében található „Online vitarendezés”-re kattintva érheti el. A vitarendezés elindításához szükséges ODR linket a „Panasztétel”-re kattintva találja meg. A fogyasztó békéltető testület eljárását is kezdeményezheti, a vállalkozásunk a békéltető testületi eljárásban is együttműködik. Főszabály szerint az eljárásra a fogyasztó lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti békéltető testület illetékes. A Békéltető Testületekkel kapcsolatos információk és a Békéltető Testületek elérhetőségei a https://www.bekeltetes.hu oldalon érhetők el.