Figyelem! Korábban a böngésződben feliratkoztál a maiUtazás.hu értesítéseire, de a feliratkozást egy korábban belépett felhasználódhoz már társítottuk. Szeretnéd, ha az értesítéseket a most belépett felhasználódhoz társítsuk inkább?

Iratkozz fel a Repjegyvadász
ajánlatokra és fedezd fel a világot akár féláron!

Ha legközelebb nem szeretnél lemaradni, iratkozz fel ajánlatainkra, hogy a jövőben első kézből értesülj:

Bali, az Istenek szigete!

10 nap/7 éjszaka szállás 2 fő részére reggelis ellátással, hotel**, hotel**** vagy hotel*****, retúr repülőjegy Budapest - Denpasar útvonalra egy átszállással, illetékkel, feladandó- és személyenként 1 db kézipoggyásszal

Lejárt, nem foglalható

Akciós ár
725 800 Ft helyett
641 900 Ft-tól
2 fő/7 éj adókkal, illetékekkel
 • Válogatott szálláshelyek jó értékeléssel
 • Szeptembertől decemberig több időpontban
 • Személyenként 1 db feladható 30 kg-os poggyász

Így fizethetsz: Átutalás Bankkártya
Utazás időpontja: Válassz időpontot az árakhoz és elérhető szállásokhoz »
H K Sze Cs P Szo V
H K Sze Cs P Szo V
már 569 900 Ft / 2 fő / 7 éj-től Reggeli
már 597 900 Ft / 2 fő / 7 éj-től Reggeli
már 626 900 Ft / 2 fő / 7 éj-től Reggeli
már 641 900 Ft / 2 fő / 7 éj-től Reggeli

Bankkártyás fizetés javasolt, átutalással történő fizetés esetén a lassabb ügyintézés miatt, egyes időszakokban a helyek elfogyhatnak.

A részvételi díj az alábbiakat tartalmazza:

 • 10 nap/7 éjszaka szállás 2 fő részére kétágyas szobában
 • Reggelis ellátás
 • Repülőjegy Budapest - Denpasar - Budapest útvonalra egy átszállással
 • Repülőtéri illeték
 • Személyenként 1 db kézipoggyász:
  • 1 db max. 50x37x25cm max. 7 kg
 • Személyenként 1 db feladható poggyász max. 25 kg

Választható kiegészítő szolgáltatások:

 • Transzferszolgáltatás (privát): 5.900 Ft/fő/retúr
 • Késői kijelentkezés

Egyéb költségek, felárak:

 • Foglalási díj: 2000 Ft/fő
 • Helyi idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!

Gyermekkedvezmény:

A gyermekárakról pontos árat irodánk a vásárlás elküldése után tud küldeni, melyhez javasoljuk átutalásos fizetési mód választását.

Menetrend: Az utazás menetrendszerinti járattal történik! (Tervezett menetrend, a légitársaság a menetrendváltoztatás jogát fenntartja!)

 • Budapest - Doha: 16:55 - 22:55 Doha - Denpasar: 02:05 - 16:45 +1
 • Denpasar - Doha: 00:30 - 05:35 Doha - Budapest: 08:25 - 12:10

09.21-től: 

 • Budapest - Doha: 16:55 - 22:55 Doha - Denpasar: 02:00 - 16:45 +1
 • Denpasar - Doha: 01:15 - 05:35 Doha - Budapest: 08:30 - 12:55

Novembertől:

 • Budapest - Doha: 16:20 - 23:35 Doha - Denpasar: 02:05 - 16:45 +1
 • Denpasar - Doha: 00:30 - 05:30 Doha - Budapest: 08:25 - 12:10

Egyéb információk:

 • Teljes körű biztosítás kötése esetén (utasbiztosítás + útlemondási biztosítás) az indulás előtti 14 napban PCR teszt alapján készült pozitív leletet elfogadja a biztosító lemondási okként. Érvényes: visszavonásig. Részletek >>
 • Bali időjárási tájékoztatója: Megnézem most>>
 • Tudnivalók: Megnézem most >>
Érvényesség

Az utazás lehetséges időpontjai: 2021.09.07.-09.16., 09.21.-09.30., 10.12.-10.21., 10.19.-10.28., 11.12.-11.21., 11.19.-11.28., 11.26.-12.05., 12.03.-12.12. és 12.10.-12.19. között.

Fizetési feltételek

A foglaláshoz 276.000 Ft/fő előleget és a választható kiegészítő szolgáltatások költségeit kell kiegyenlíteni. Lehetséges fizetési módok: Átutalás, Bankkártya. A partner iroda ezután kiállítja az utazási szerződést, melyet az utasnak 24 órán belül kell visszaküldenie. A szerződés visszaküldésekor érvényes aktuális árakon tudja az iroda az utazást lefoglalni, amennyiben az ár addig megemelkedne, úgy azt haladéktalanul jelzi az utas felé. A fennmaradó összeget legkésőbb 30 nappal indulás előtt kell kifizetni, hacsak a külföldi partner másképp nem rendelkezik. Az utazás szervezője az Utazok.hu Utazási Iroda (Utazok.hu Kft., MKEH: U-001739).

Hasznos információk

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az útlevélnek még 6 hónapig kell érvényesnek lennie az Indonéziából történő kiutazást követően. Az útlevélnek legalább két üres oldalt kell tartalmaznia. Hepatitis A és B, diftéria-tetanusz, polio, veszettség, agyhártyagyulladás elleni védőoltás javasolt, ezért kérjük, keresse fel háziorvosát vagy egy oltóközpontot két hónappal az utazás előtt. A csapvíz közvetlen fogyasztásra nem alkalmas. Utazás előtt javasolt minden kockázatra kiterjedő egészségügyi biztosítást kötni. A gyermekkel utazók győződjenek meg arról, hogy gyermekük már megkapta a polio elleni védőoltást, illetve ügyeljenek a kellő folyadékbevitelre.
Az időpontok és szezonok függvényében az árak változhatnak. Az aktuális árakat a hotel leírásainál találod. Az árak 2 fő részére érvényesek. A gyermekárakról lekérés után tudunk bővebb tájékoztatást adni. A feltüntetett kedvezmények csak a szállás árakra értendőek, többnyire pótágyon. Kérésre minden időpontra tudunk alternatív hotelt ajánlani. Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás köthető (EUB biztosító Air & Cruise Top csomagja).

Úticél bemutatása

Az indonéz szigetvilág közepén elhelyezkedő Bali okkal kapta az “Istenek szigete” nevet. Zöldellő rizsteraszok, virágkoszorúk, ezernyi szentély, színes kultúra várja az idelátogatókat. Trópusi éghajlatának köszönhetően buja természet veszi körbe. Bali varázsa és spirituális energiája évről évre egyre több utazót vonz. Az istenek szigetének lakossága 93%-ban hindu, így különleges, az európai hagyományoktól jelentősen különböző kulturális élményben lehet részünk a szigeten. Balin egy pillanatra sem maradunk látnivaló nélkül. Vulkanikus hegyek, dzsungelek, rizsföldek, tengerpartok, frangipáni virágoskertek és hindu építmények bőven megtelítenek majd egy fotóalbumot.

Látnivalók Balin:

 • Jatiluwih rizsteraszai: Aki ezt nem látta, az Balit magát nem látta: az óriási rizsföldek napfényes időben gyönyörű, borús időben pedig megdöbbentő látványt nyújtanak. Ráadásul a földművelés hagyományait megismerhetjük, a balinézek mindennapjaiba is betekinthetünk.
 • Bratan-tó és az úszótemplom: A sziget legszebb temploma az Ulun Danu úszótemplom, amelyet Dévi Danu, a termékenység istennője tiszteletére építettek.A hegyek szegélyezte tó szinte mindig ködbe burkolózik, dagály idején pedig teljesen körülveszi a fából készült talapzaton álló templomot. A köd és a víz együttes látványa azt a képzetet kelti, hogy a templom a víz felszínén úszik.
 • Ulu Watu sziklatemplom: A Bali délnyugati csücskében található templom egy sziklafal tetejére épült, mely benyúlik a tengerbe. Korát tekintve körülbelül ezer éves, azonban többször felújították. A turisták általában napnyugtakor érkeznek a templomhoz, részben azért, mert a látvány ilyenkor páratlan, másrészt pedig azért, mert a helyi lakosok minden este hat órakor előadják az úgynevezett Kecak táncot, a balinézek tradicionális táncát.
 • Majomerdő Ubudban: A Bali kulturális központjának számító Ubud mellett található erdőben a szerecsendiófákon rengeteg makákó él szabadon. Bali szigetén szentként tisztelik a majmokat, így nagy gondot fordítanak természetes élőhelyük megóvására.
 • Tanah Lot templom: A világörökség részét képező Tanah Lot templom az őslakosság egyik legszentebb helye a szigeten. A tengerbe nyúló, sziklára épült templomot a legenda szerint a tenger istenének, Barunának a tiszteletére építették a 17. században. A látvány itt is lenyűgöző, a partot verő óriási hullámok alkonyatkor drámai hatást keltenek.
 • Pura Taman Ayun: Bali második legnagyobb szentélykomplexuma. Több kis templomot és szentélyt foglal magába, melyek balinéz és kínai, kevert építészeti stílusban épültek. A szentély különlegessége, hogy a komplexumot körülvevő tavon tavirózsa virágzik, mely gyönyörű látványt nyújt.
 • Királyi palota: Az Ubudban található Királyi palota a mindenkori uralkodó rezidenciája. A palota és a hozzátartozó kert látogatható, kivéve azokat a szobákat, ahol a király jelenleg is él. A kertben művésztelep is működik, melyet évente több száz művész keres fel.
 • Besakih anyatemplom: A Besakih templom Bali legnagyobb temploma, mely az ezer méter magas Gunung Agung hegyen található.
 • Goa Gajah barlangtemplom: A Goa Gajah barlangtemplom, vagy más néven Elefánt-templom a világörökség része. Nevét a barlang bejárata fölött található faragott elefántfejről kapta.
 • Penglipuran ősi falu: A 11. században alapított faluban még ma is őrzik a több száz éves építészeti hagyományokat, a település legfőbb látnivalóját a bambuszból készült épületek jelentik. A faluban amellett, hogy egyedi építészeti stílust és megoldásokat találunk, élvezhetjük a helyiek vendégszeretetét is, akik minden előzmény nélkül beinvitálnak minket saját otthonukba.
Tudnivalók:

Ajánlataink a gyorsan változó árak miatt a készlet erejéig foglalhatók és ajánlott bankkártyás fizetéssel megvásárolni a kiválasztott csomagot. A vásárlás után munkaidőben azonnal foglaljuk a repjegyed és szállásod, ez után annak visszatérítésére nincs lehetőség. A vásárlással elfogadod az utazásszervező Általános Szerződési Feltételeit, illetve tudomásul veszed az Árképzési útmutatót.

Az ajánlat utazási csomagnak minősül, amelyről a tájékoztató ezen a linken található.

ELÉRHETŐSÉG:

Utazok.hu Utazási Iroda
1037 Budapest, Montevideo utca 9.
(Nincs személyes ügyfélszolgálat)
E-mail:
Tel.: 06 20 444 5545

Lejárt, nem foglalható 725 800 Ft 641 900Ft-tól 2 fő/7 éj adókkal, illetékekkel
-12%
 • Válogatott szálláshelyek jó értékeléssel
 • Szeptembertől decemberig több időpontban
 • Személyenként 1 db feladható 30 kg-os poggyász