Belépek
Összes ajánlat
Belföldi ajánlatok
Repülős utak
Horvát előfoglalás
%Last Minute repjegyes
Balatoni ajánlatok
Ajándékutalványok
Élménycsomagok
Vásárlási feltételek
Online vitarendezés
Panasztétel
Adatvédelem
Süti beállítások
Elérhetőségeink
Ügyfélszolgálat Hétköznapokon: (08:00-16:30)
Ügyfélszolgálat: +36 20 444 1484
Munkanapokon: 8:30-16:30

Kalandos hajózás a titokzatos Níluson!

8 nap/7 éjszakás hajóút a Níluson 1 fő részére teljes ellátással, 5*-os hajón, retúr repülőjeggyel, repülőtéri illetékkel, személyenként 1-1 db feladott- és kézipoggyásszal, magyar nyelvű idegenvezetéssel, novemberi indulással
Hajó,
1 fő / 7 éj, teljes ellátással
Lejárt!
309 990 Ft
1 fő / 7 éj, teljes ellátással
 
 • Elhelyezés 5*-os hajón
  Elhelyezés 5*-os hajón
 • Teljes ellátással
  Teljes ellátással
 • Magyar nyelvű idegenvezetéssel
  Magyar nyelvű idegenvezetéssel
 • Elhelyezés 5*-os hajón
  Elhelyezés 5*-os hajón
 • Teljes ellátással
  Teljes ellátással
 • Magyar nyelvű idegenvezetéssel
  Magyar nyelvű idegenvezetéssel
Lejárt!
309 990 Ft
1 fő / 7 éj, teljes ellátással
Megrendelem
 

Az ár kétágyas szobában két fő együttes elhelyezése esetén érvényes.

Az ajánlat tartalma
 • Repülőjegy oda-vissza
 • Repüléshez kapcsolódó szolgáltatások: feladott poggyász, kézipoggyász
 • Repülőtéri illeték
 • Transzferek kényelmes, légkondicionált buszokkal
 • Minőségi szállás: elhelyezés 5 csillagos hajón 7 éjszakára
 • Teljes ellátás a hajón: reggeli, ebéd és vacsora (italfogyasztást nem tartalmaz)
 • Magyar nyelvű idegenvezetés
   

Indulási időpont: 2023.12.03.-10.  - Elfogyott!
 

További indulások felára:

 • 2023.11.12.-19.: 30.000 Ft/fő/hét - Elfogyott!
 • 2023.11.19.-26.: 20.000 Ft/fő/hét  - Elfogyott!
 • 2023.11.26.-12.03.: 10.000 Ft/fő/hét
   

Egyéb költségek:

 • Egyiptomi vízum: 25 €/fő (érkezéskor, az egyiptomi reptéren fizetendő)
 • Kötelező borravaló: 36 €/fő (helyszínen fizetendő)
 • Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 99.990 Ft/fő/hét
  (Az egyágyas szoba felár időszakonként eltérő lehet. Az Ön által kapott, személyre szabott árajánlat tartalmazza majd a helyes információt.)
   

Javasolt szolgáltatások:

 • Fakultatív programcsomag: 89.990 Ft/fő (Javasoljuk előzetes megvételét, ennek várható ára a helyszínen kb. 249 €/fő!)
  • A Királyok Völgye, Hatshepsut -temploma. Memnón-kolosszusok, Szobek temploma. Asszuáni-gát, Philai-templom, Karnaki-templom, Luxori-templom.
 • All inclusive italcsomag a hajón: 74.990 Ft/fő/hét
  (Helyi alkoholos és alkoholmentes italokkal, minden nap 18:00-23:00 között. Egy szobában történő elhelyezés esetén minden utasnak igényelnie kell az ellátást. Szobán belüli különböző ellátás nem megengedett. Az alapár semmilyen italfogyasztást nem tartalmaz.) 
 • Biztosítási csomag (baleset -, poggyász- és útlemondási biztosítás): 19.900 Ft/fő/hét
  (A biztosítási csomag megrendelését követően, amennyiben a biztosító által elfogadott okok valamelyikével törli foglalását, akkor a bánatpénz 100%-a visszajár.)
 • Az előzetesen foglalható fakultatív programcsomagon kívül a helyszínen kiegészítő fakultatív programok vásárlására nyílik lehetőség. Az egyes időpontokon a csoportok indulásához minimum csoportlétszám szükséges. Pontos információ a helyszínen kapható.
Érvényesség és fizetés

Az utazás választható időpontjai: 2023.12.03.-10., valamint 2023.11.26.-12.03. között felár ellenében, egy hetes turnusokkal, a szabad helyek függvényében, partnerünkkel előre egyeztetett időpontban.

Fontos, hogy a kiválasztott időponttal, egyéb szolgáltatásokkal kapcsolatban a befizetés előtt először partner irodánkkal egyeztessenek. Az utazás biztosításához előleg megfizetése szükséges 5 napon belül, a fennmaradó összeget legkésőbb 1 hónappal indulás előtt kell kifizetni, ezen összegek a partner irodának fizetendőek. Kérjük, az utalással várják meg az e-mailben kapott utazási szerződést!

Fizetési lehetőségek:
Banki utalás
Hasznos információk
A repülőgép menetrendjétől függően előfordulhat, hogy az első és/vagy az utolsó éjszakát hotelben töltik utasaink. Háromfős foglalás nem tehető! Maximum 1 gyerek/kabin, de csak ha a gyerek tud egy kétszemélyes ágyban aludni a szülőkkel. Tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy az útlevélnek érvényesnek kell lennie a visszatérés napjától számított minimum 6 hónapig! Az útlevél ellenőrzés előtt minden érkező utas köteles kitölteni egy egészségi állapotra vonatkozó regisztrációs lapot, amelyen elérhetőségeit (egyiptomi tartózkodási hely, telefonszám, email cím) és biztosításának adatait is meg kell adni. A programváltoztatás jogát fenntartjuk! A programok sorrendje változhat navigációs okok miatt is. Javasoljuk a fakultatív programcsomag megvásárlását, mely a helyszínen jóval drágább lesz (kb. 249 €/fő)! Az előzetesen foglalható fakultatív programcsomagon kívül a helyszínen kiegészítő fakultatív programok vásárlására nyílik lehetőség. Az egyes időpontokon a csoportok indulásához min. (30 fő) csoportlétszám szükséges. Igyekszünk az említett hajón elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hajókon biztosítunk elhelyezést.
Szálláshely bemutatása

Igazi bakancslistás utazásunkon kalandregények hangulatát idézve a fenséges, titokzatos Níluson hajózunk. Élvezhetjük úszó járművünk minden kényelmét. Lélegzetelállító templomkomplexumok, szentélyek, sírkamrák, fáraók, egyiptomi istenek nyomába eredünk, miközben évezredek titkai, és egy letűnt világ kincsei tárulnak fel előttünk.

Az utazás programja:

1. NAP | Utazás Egyiptomba
Repülés Budapestről Hurghadába, majd transzfer a luxori kikötőbe (Luxor-Hurghada kb. 5 óra transzfer). Szállás a hajón.

2. NAP | A hajó útvonala: Luxor - Edfu
Az utazás folyamán élvezze a hajó szolgáltatásait, csodálja a mesés nílusi tájat, vagy vegyen részt a fakultatív programcsomag kirándulásain!

Helyszínen foglalható fakultatív program: hőlégballonozás.

Fakultatív programcsomag:
A Királyok Völgye nemcsak Luxor, hanem egész Egyiptom egyik legizgalmasabb nevezetessége vár ránk - a régészeti kincsesbányához számos legenda kapcsolódik a 20.századból is, többek között a fáraó átka. Az UNESCO-Világörökségi listájára is felkerült. Az ókori egyiptomiak Ta-Iset-Ma’at-nak nevezték, melynek jelentése az Igazság helye. Ez a nekropolisz a 18. és 20. dinasztia közötti nagy fáraók temetkezési helyszíne, Kr. e. 1550-1080 között. Thotmesz volt az első, és XI. Ramszesz az utolsó uralkodó, akiket itt temettek el. Nemcsak fáraókat, hanem feleségeiket, gyermekeiket és nemeseket is itt helyeztek végső nyugalomra. A Királyok Völgyének története akkor kezdődött, mikor az egyiptomi uralkodók felhagytak az új piramisok építésével, és úgy döntöttek, hogy sírhelyeiket és halotti templomaikat különválasztják. Thotmesz építésvezetője, Ineni a sírt egy kietlen völgybe ásatta, egy lépcsősort vésetett a sziklákba, az aljára egy temetkezési kamrát helyezett el. Hatshepsut-temploma a következő állomásunk. Hatshepsut I. Thotmesz lánya volt, aki először régensként, majd fáraónő- ként uralkodott. Temploma az UNESCO-Világörökség része, II. Montuhotep temploma mellett, ezzel is hangsúlyozandó fontos szerepét az egyiptomi uralkodók között. Az ókorban az építményt Dzseszer-dzseszeru-ként ismerték, melynek jelentése Szentek szentje. Az egyiptomi építészetben egyedülálló alkotásnak számított: óriási teraszokból állt, melyeket emelkedők kötöttek össze, és a szentélyhez vezettek. Ezután a Memnón-kolosszusokhoz vezet utunk. Ezek III. Amenhotep fáraó több, mint 3000 éves szobrai.

Edfu felé indul úszó járművünk. Vacsora és szállás a hajón.

3. NAP | A hajó útvonala: Edfu - Komombo - Asszuán
Az utazás folyamán élvezze a hajó szolgáltatásait, csodálja a mesés nílusi tájat, vagy vegyen részt a fakultatív programcsomag kirándulásain!

Helyszínen foglalható fakultatív program: Edfu templom (Hórusz templom), ez után hajózás Komombóba.

Fakultatív programcsomag:
Felkeressük a Szobek templomát, mely Asszuán városától kb. 45 km-re található, a Nílus keleti oldalán. Szobek az egyiptomi mitológia szerint a víz, a Nílus istene. A templom építése Kr. e. 205-180 közöttre tehető, Ptolemaiosz király idején. Később a római időkben történt még néhány fejlesztés. A szentély igazán különleges és egyedi, mivel kettős templom. Két hasonló részre oszlik, melyeket két külön isten tiszteletére emeltek. A déli fele Szobek imádata köré épült. Szobeket általában krokodilfejjel ábrázolták, és a bőség, termékenység isteneként tekintettek rá. Az északi felének középpontjában a Hórusz iránti hódolat áll. Hóruszt sólyomfejjel szokták megjeleníteni. Ő az egyik legfontosabb isten, a fáraók és Egyiptom védelmezője.
 
Hajózás Asszuánba. Vacsora és szállás a fedélzeten.

4. NAP | A hajó útvonala: Asszuán
Az utazás folyamán élvezze a hajó szolgáltatásait, csodálja a mesés nílusi tájat, vagy vegyen részt a fakultatív programcsomag kirándulásain!

Fakultatív programcsomag:
Felkeressük az Asszuáni-gátat és a Philai-templomot. Az ókori templomegyüttes Kr. e. 380-362 között épült, II. Ptolemaiosz király és őt követők uralkodása alatt. A szentélycsoport egy sziklás szigeten épült. Jelentőségéhez több dolog járult hozzá: kereskedelmi központ volt, a Nílus közepén, és az Ízisz-kultusz helyszíné vált. Ízisz az anyaság, a termékenység, a nőiesség, születés, gyógyítás istennője. Az Asszuáni-gát építésekor a templomegyüttest az UNESCO vezette, az 1960-es években kezdődött nemzetközi mentőakció keretében áthelyezték a Agilkia-szigetre. Délután szabadidő, vagy helyszínen foglalható fakultatív program.

Az éjszakát Asszuánban töltik. Vacsora és szállás a fedélzeten.

5. NAP | A hajó útvonala: Asszuán - Edfu
Reggeli. Pihenjen a hajón, csodálja a nílusi tájat! Vacsora és szállás a fedélzeten.

Csak a helyszínen foglalható program: Abu Simbel templom felkeresése.

A hajó Edfu felé tart.

6. NAP | A hajó útvonala: Esna
Reggeli a hajón. Hajónk Esna felé szeli a hullámokat. Élvezze a pihenést, a kikapcsolódást! Járművünk Luxor felé halad. Vacsora és szállás a fedélzeten.

7. NAP | A hajó útvonala: Luxor
Az utazás folyamán élvezze a hajó szolgáltatásait, csodálja a mesés nílusi tájat, vagy vegyen részt a fakultatív programcsomag kirándulásain!

Fakultatív programcsomag:
Az utazás egyik fénypontja a Karnaki-templom meglátogatása. Ez a komplexum az ókori Egyiptom egyik legikonikusabb nevezetessége, a világ egyik legnagyobb vallásos épületegyüttese. Területe több, mint száz hektár. Építése i. e. 20. században kezdődött, és tartott több, mint kétezer éven át, érintve több, mint 30 fáraó uralkodását. A Középbirodalom idején Ipet szutnak nevezték, melynek jelentése a „Kiválaszott hely”. Számos templomból áll – nemcsak isteneknek szenteltekből, hanem olyan egyiptomi uralkodók is hozzátették építészeti kézjegyüket, akik szerették volna, ha örökségük az utókorra marad – a közép- és újbirodalmon át egészen a Ptolemaiosz dinasztiáig. A Karnaki-templom kb. 2,5 kilométernyi távolságra fekszik a luxoritól, mely a világ egyik legnagyobb, legvarázslatosabb templomegyüttese, és egyúttal szabadtéri múzeuma. Az újbirodalom alatt, III. Amenhotep idején (Kr. e. 1390-1352) kezdték építeni, majd a befejezése Tutanhamon (Kr. e. 1336-1327) és Horemheb (Kr. e. 1323-1295) uralkodásához köthető. II. Ramszesz megnagyobbíttatta és kibővítette a templomot. A komplexum fontos politikai, és vallási központ lett Thébában. A thébai három isten, Ámon, Mut és Honszu tiszteletére emelték. Ez lett a helyszíne az évente megrendezett Opet-ünnepségnek: ekkor a három isten szobrát Karnakból Luxorba vitték, a királyi hatalom, az újjászületés szimbólumaként.
 
Vacsora és szállás a fedélzeten.

8. NAP | Hazautazás Magyarországra
Transzfer a repülőtérre, hazautazás közvetlen repülővel. Járatmódosítás esetén elképzelhető, hogy az utasok egy éjszakát Hurghadában töltenek.

Utazás szervezője

Premio Travel
1063 Budapest, Szinyei Merse Pál u. 10. Ügyintézés: 9400 Sopron, Frankenburg út 7. fsz. 4.

Megnézem az útvonalat
Hozzászólások
Ehhez az ajánlathoz még nem szóltak hozzá
Kérdésed van, hozzászólnál?
Kérdésedre a válaszunkat a megadott e-mail címre is elküldjük, de a közösség számára is hasznos információkat itt is megjelenítjük.
Megrendelés menete
Vedd meg az ajánlatot!
Vedd meg az ajánlatot!
Egyeztess időpontot a szállással!
Egyeztess időpontot a szállással!
Élvezd az utazást!
Élvezd az utazást!

NTAK regisztrációs szám: -

NTAK szerinti besorolás: -

Lejárt!
309 990 Ft
1 fő / 7 éj, teljes ellátással
 
 • Elhelyezés 5*-os hajón
  Elhelyezés 5*-os hajón
 • Teljes ellátással
  Teljes ellátással
 • Magyar nyelvű idegenvezetéssel
  Magyar nyelvű idegenvezetéssel
 • Elhelyezés 5*-os hajón
  Elhelyezés 5*-os hajón
 • Teljes ellátással
  Teljes ellátással
 • Magyar nyelvű idegenvezetéssel
  Magyar nyelvű idegenvezetéssel
Lejárt!
309 990 Ft
1 fő / 7 éj, teljes ellátással
Megrendelem