Figyelem! Korábban a böngésződben feliratkoztál a maiUtazás.hu értesítéseire, de a feliratkozást egy korábban belépett felhasználódhoz már társítottuk. Szeretnéd, ha az értesítéseket a most belépett felhasználódhoz társítsuk inkább?

Utazz te is féláron!
Iratkozz fel a titkos ajánlatokra is!

Ha legközelebb nem szeretnél lemaradni, iratkozz fel ajánlatainkra, hogy a jövőben első kézből értesülj:

Mesés körutazás Marokkóban!

8 nap/7 éjszakás körutazás a csodálatos Marokkó királyi városaiban 2 fő részére reggelivel, minőségi hotelekben, retúr repülőjeggyel, repülőtéri illetékkel, személyenként 2-2 db feladott- és kézipoggyásszal, magyar nyelvű csoportkísérővel, októberi és novemberi indulásokkal - Marokkó

Hotel Rawabi Marrakech & Spa**** Marrakesh, Marokkó
Lejárt, nem foglalható

Akciós ár
315 580 Ft

Így fizethetsz: Átutalás

A részvételi díj az alábbiakat tartalmazza:

 • A repülőjegyet oda-vissza ismert légitársasággal
 • Repüléshez kapcsolódó szolgáltatások: feladott poggyász, kézipoggyász, repülőtéri check-in
 • Repülőtéri illetéket
 • A transzfereket, modern, légkondícionált buszokkal. A marokkói repülőtéren várja Önöket a magyar nyelvű csoportkísérő, aki a résztvevőket elkíséri a szállodába, az elutazás napján pedig a szállodából a repülőtérre
 • A legjobb szállodákat. Vendégeink 4 csillagos minőségi hotelekben kapnak elhelyezést.
 • Az utazás minden napján svédasztalos reggeli
 • Magyar nyelvű csoportkísérő. Az idegenvezető az ott tartózkodásuk alatt mindenben készséggel áll rendelkezésükre

Indulási időpontok:

 • 2017.10.24.-10.31.
 • 2017.10.30.-11.06.
 • 2017.11.06.-11.13.
 • 2017.11.13.-11.20.
 • 2017.11.27.-12.04.

Egyéb költségek:

 • Szezonfelár nélkül foglalható: 2017.11.27.
 • Szezon felárak (az indulási időpontok alapján):
  • 10.24.: 60.000 Ft/ 2 fő/hét
  • 10.30.: 50.000 Ft/ 2 fő/hét
  • 11.06.: 40.000 Ft/ 2 fő/hét
  • 11.13.: 30.000 Ft/ 2 fő/hét
 • Foglalási díj: 2.900 Ft/fő/hét
 • Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 52.000 Ft/fő/hét

Javasolt szolgáltatások:

 • Kultúra- és vacsoracsomag: 37.999 Ft/fő/hét (javasolt)
  • Minden belépőt tartalmaz az alap programhoz kapcsolódóan
  • Idegenvezetéssel kísért kirándulások
  • 7 alkalommal bőséges vacsora
 • Baleset- és poggyászbiztosítás: 4.400 Ft/fő/hét
 • Útlemondási biztosítás: 3.700 Ft/fő/hét
Érvényesség

Az utazás választható időpontjai 2017.10.24., 10.30., 11.06., 11.13., és 11.27-i indulással, egy hetes turnusokkal, a szabad helyek függvényében, partnerünkkel előre egyeztetett időpontban.

Fizetési feltételek

Fontos, hogy a kiválasztott időponttal kapcsolatban, először partner irodánkkal egyeztessenek! A megvásárolt kupont az egyeztetéstől számított 2 munkanapon belül kell utazásra váltani az utazás árának befizetése mellett.

Hasznos információk

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az útlevélnek érvényesnek kell lennie a visszatérés napjától számított minimum 3 hónapig! Ellenkező esetben nem lehet felszállni a repülőgépre.
A hotel változtatás jogát fenntartjuk! Ez esetben az itt ismertetett komfortfokozatnak megfelelő szállodákban kapnak elhelyezést.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy minden szoba kétágyas, ezért 1 fő elhelyezésekor egyágyas szoba felár megfizetése szükséges.
A belépésnél ügyelni kell arra, hogy a marokkói határőr a beutazási pecsétet és a regisztrációs számot bepecsételje az útlevélbe, mivel ezek igazolják a legális belépést az országba. Ezek hiányában a tartózkodás illegálisnak is minősülhet. Az országba be- és kilépés során minden alkalommal egy regisztrációs nyomtatványt kell kitölteni az utazással kapcsolatos főbb információkról, amelyet az úti okmány ellenőrzésnél kérnek el a marokkói határőrök (személyes adatok, úti okmány adatai, utazás célja, szálláshely címe). A nyomtatványok beutazáskor a repülőgépen kerülnek kiosztásra, kiutazáskor pedig a repülőtereken vannak kihelyezve, általában a poggyászfeladó pultoknál.
Javasoljuk kultúra és vacsoracsomagunk megvásárlását, amivel megkapja a belépőket és a magyar nyelvű idegenvezetést, valamint bőséges vacsorát 7 alkalommal.
A fakultatív programok vásárlására a helyszínen nyílik lehetőség a helyi szolgáltatók szervezésében. Bővebb tájékoztatást ezekről a helyszínen kaphatnak. A programváltozás jogát fenntartjuk!

Hotel Rawabi Marrakech & Spa**** bemutatkozása

A négy királyi város, az Atlasz-hegység fenségessége, az Atlanti-óceán hullámai, a bazárok kígyóbűvölőkkel, mecsetek, narancsfák illatával körbeölelt kertek – az Afrika északnyugati csücskében található arab ország, mely mediterrán hatásokat őriz, az egyik legizgalmasabb úti cél.

Szállás:
 
4 éjszaka Marrakeshben, 1 éjszaka Fezben,  1 éjszaka Meknesben és 1 éjszaka Casablancában, melyről partner irodánknál érdeklődhetnek.
 
Az utazás programja:
 
1. nap | Repülés Marokkóba
Repülés Budapestről Marokkóba. Érkezés Marrakesh-be. Idegenvezetőnk a reptéren üdvözli Önt, majd transzfer a hotelbe, ahol egy frissítő teát fogyaszthatnak el utasaink. Szállás: Marrakesh.
 
2. nap | Marrakesh – Beni Mellal – Fez
A mai naptól Marokkó időtlen szépségébe, elvarázsolt keleti mesevilágába feledkezhetünk bele. A reggelit követően Beni Mellal felé indulunk, Kalat Sraghna-n és El Attaouia-n keresztül, miközben a Közép-Atlasz-hegység festői vonulatainak-lankáinak képe kísér minket. Gyönyörű cédrus- és eukaliptuszerdők zöldjébe, folyók kékjébe káprázik bele a szemünk, miközben megérkezünk az 1665 méter magasan fekvő Irfane hegyi faluba. Majd megpillanthatjuk Immouzert, a pici berber városkát, és Kandart. A késő délutáni órákban fogunk megérkezni Fezbe. Szállás: Fez.
 
3. nap | Fez – Meknes
A reggeli után Fez, a királyság spirituális központja képezi programunk újabb állomását. Fez el Bali, az óváros szintén az UNESCO- Világörökség része. A legfontosabb nevezetességek közé tartozik a teológiai iskola, az Attarine medresze, a Karaouine mecset, mely a világ egyik legrégebben alapított egyeteme is (kívülről tekintjük meg), a Nejjarine-szökőkút, a bőrcserzők negyede és a hangulatos bazárok. A Fez el Jadid városrészben a Királyi Palota (mely a nyilvánosság számára nem látogatható) és a zsidó negyed által tovább színesedik Fezről kialakított képünk. A következő állomásunk Meknes (UNESCO-Világörökség). Útba ejtünk egy szőnyegszövő-műhelyt is, ahol csodálattal adózhatunk a marokkói nők tehetségének. Meknest Moulay Ismail szultán virágozatta fel. A híres El Hedim tér, a Bab Khemis, a 17. századból származó kapu, a világhíres Bab Mansour kapu, mind-mind hozzájárulnak a királyi város különleges hangulatához. Szállás: Meknes.
 
4. nap | Meknes – Volubilis – Rabat – Casablanca
A reggeli elfogyasztása után Volubilis római időkből származó romvárosa mesél majd nekünk letűnt időkről, mely az UNESCO-Világörökség kincseit gazdagítja. Majd Rabat felé tartunk, mely a királyság mediterrán éghajlatú fővárosa. A négy királyi város egyikét pálmafák övezte sugárútjaival, az Atlanti-óceán szikrázó kékségével, arab mesék világát idéző időtlen épületeivel bizonyosan a szívünkbe zárjuk majd. A panoráma buszos-városnézés során a királyi palota sugárútja, a Hasszán-torony, V. Mohamed mauzóleuma, az Oudayas Kasbah, mely egy erőd narancsfáktól és hibiszkuszvirágoktól illatozó kerttel, mind Rabat titkait tárja fel előttünk. Utazás Casablancába. Szállás: Casablanca.
 
5. nap | Casabalanca – Marrakesh
A reggeli után a romantikus lelkűek és a filmrajongók álma válik valóra, ugyanis a mai napon Casablancát, az 1942-ben készült, azonos című romantikus dráma helyszínét ismerhetjük meg. Az Atlanti-óceán partjának metropolisza ma Marokkó pénzügyi és gazdasági központja, az UNESCO-Világörökség része. A panoráma városnézés során megcsodálhatjuk az ENSZ-teret, az V. Mohammed sugárutat, ahol az art deco és az arab-mór építészet mesés keveréke bűvöli el az utazót, az előkelő Anfa negyedet, a II. Hasszán mecsetet, mely Marokkó legnagyobb ilyen jellegű építménye. Utazás Marrakesh-be. Szállás: Marrakesh.
 
6. nap | Marrakesh
A reggeli után Marrakesh csodáival ismerkedünk (UNESCO-Világörökség). Az Atlasz-hegység ölelésében megbújó Vörös Várost a Dél Gyöngyének is becézik. Felkeressük a Koutoubia mecsetet, mely Marrakesh egyik legszebb épülete, a Bahia palotát, a 12. században létrehozott Menara-kerteket, ahol az olajfa ligeteknek pompás hátteret a tiszta időben jól kivehető Atlasz-hegység biztosít. Meglátogatunk egy ékszer- és egy bőrmanufaktúrát. Ezen két terület alkotásai Marokkó tradicionális kézműves termékei közé tartoznak. Egy divatbemutatón való részvételt követően vásárolhatunk is a szebbnél-szebb ékszerekből és bőrárukból. Délután a keleti tündérmesék világa elevenedik meg előttünk az Djemaa el Fna főtéren, a város egyik legvarázslatosabb helyén, ahol Marokkó és egyben Afrika legnagyobb piaca kápráztat el minket kígyóbűvölőivel, akrobatáival, ételárusaival, zenészeivel, majomidomárjaival, kávézóival. Szállás: Marrakesh.
 
7. nap | Marrakesh
Reggeli után szabadidő, fedezze fel kedvére a környéket, pihenjen, vagy vegyen részt FAKULTATÍV programon! Szállás: Marrakesh.
 
8. nap | Hazaérkezés Magyarországra
A busz a repülő indulásához igazodva viszi ki Önt a repülőtérre, majd hazautazás.
ELÉRHETŐSÉG:

Premio Travel
Levelezési cím: 1063 Budapest, Szinyei Merse Pál u. 10.

Nagyobb térképre váltás
Lejárt, nem foglalható 315 580 Ft 2 fő / 7 éj / reggeli