Belépek
Összes ajánlat
Belföldi ajánlatok
Repülős utak
Horvát előfoglalás
%Last Minute repjegyes
Balatoni ajánlatok
Ajándékutalványok
Élménycsomagok
Vásárlási feltételek
Online vitarendezés
Visszaélés bejelentés
Panasztétel
Adatvédelem
Süti beállítások
Elérhetőségeink
Ügyfélszolgálat Hétköznapokon: (08:00-16:30)
Ügyfélszolgálat: info@maiutazas.hu
Munkanapokon: 8:30-16:30

Körutazás a mesés Távol-Keleten!

11 nap/8 éjszakás körutazás Pekingben és Hongkongban 1 fő részére reggelivel, 4*-os hotelekben, retúr repülőjeggyel, személyenként 1-1 db feladott- és kézipoggyásszal, programokkal, magyar nyelvű idegenvezetéssel, márciusi indulással
Hotel****,
1 fő / 8 éj, reggelivel
Lejárt!
669 990 Ft
1 fő / 8 éj, reggelivel
 
 • Repülőjegy oda-vissza
  Repülőjegy oda-vissza
 • Igazi álomutazás!
  Igazi álomutazás!
 • Kiránduló programokkal
  Kiránduló programokkal
 • Repülőjegy oda-vissza
  Repülőjegy oda-vissza
 • Igazi álomutazás!
  Igazi álomutazás!
 • Kiránduló programokkal
  Kiránduló programokkal
Lejárt!
669 990 Ft
1 fő / 8 éj, reggelivel
Megrendelem
 

Az ár kétágyas szobában két fő együttes elhelyezése esetén érvényes.

Az ajánlat tartalma
 • Repülőjegy Kínába oda-vissza (Air China légitársasággal)
 • Repülőjegy Pekingből Hongkongba
 • Repüléshez kapcsolódó szolgáltatások: feladott poggyász, kézipoggyász
 • Transzferek 
 • Programok: Tienanmen-tér, Qianmen sétálóutca, Nemzeti színház fotószünet
 • Minőségi szállás: elhelyezés 4*-os hotelben
 • Reggeli
 • Magyar nyelvű idegenvezetés
   

Indulási időpont: 2024.03.15.-25.
 

Egyéb költségek:

 • Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 149.990 Ft/fő
   

Javasolt szolgáltatások:

 • Vacsoracsomag (4 hotelvacsora - 2-5. nap, pekingi kacsavacsora): 59.990 Ft/fő
 • Fakultatív programcsomag: 95.990 Ft/fő/hét
  • Tiltott város, Jingshan Park, Hutong, Kínai Nagy Fal, Olimpai Stadion fotószünet, Nyári Palota, az Ég temploma, Láma-templom, Művészeti zóna 798, Hongkong városnézés
 • Külön foglalható fakultatív program - Makaó: 87.990 Ft/fő
 • Biztosítási csomag (baleset -, poggyász- és útlemondási biztosítás): 37.210 Ft/fő
  (Baleset és poggyászbiztosítás: 10.010 Ft és útlemondási biztosítás: 27.200 Ft. A biztosítási csomag megrendelését követően, amennyiben a biztosító által elfogadott okok valamelyikével törli foglalását, akkor a bánatpénz 100%-a visszajár.)
 • Fakultatív programok vásárlására előzetesen vagy a helyszínen nyílik lehetőség. 
Érvényesség és fizetés

Az utazás választható időpontja: 2024.03.15.-25. között, a szabad helyek függvényében, partnerünkkel előre egyeztetve.

Fontos, hogy a kiválasztott időponttal, egyéb szolgáltatásokkal kapcsolatban a befizetés előtt először partner irodánkkal egyeztessenek. Az utazás biztosításához előleg megfizetése szükséges 5 napon belül, a fennmaradó összeget legkésőbb 1 hónappal indulás előtt kell kifizetni, ezen összegek a partner irodának fizetendőek. Kérjük, az utalással várják meg az emailben kapott utazási szerződést!

Fizetési lehetőségek:
Banki utalás
Hasznos információk
Az utazáshoz olyan útlevél szükséges, mely a visszaérkezéstől számítva még 6 hónapig érvényes! Kínában érvényben van a 144 órás vízummentesség, így az úthoz nem kell vízum. Hongkongba, Makaóra nem szükséges vízum. A Kínai Népköztársaság vonatkozásában 2023. augusztus 30. napjától a kínai hatóságok eltörölték az országba történő utazást megelőző tesztelési kötelezettséget. Hongkong és Makaó: nincs tesztkötelezettség, Makaón a helyi egészségügyi applikáció használat kötelező: https://eservice.ssm.gov.mo/covidapps. Fakultatív programok vásárlása előzetesen vagy a helyszínen nyílik lehetőség. A programváltozás jogát fenntartjuk, a sorrend változhat! Az út indításához minimális csoportlétszám (30 fő) szükséges! Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.
Szálláshely bemutatása
 
Igazi álom-körutazásunkon Önre vár a mesés Peking az igazi méltóságteljes keleti varázslattal, Hongkong, ahol a hatalmas felhőkarcolók építésekor figyelembe veszik a feng shui alapelveit, hogy a sárkányokat ne haragítsák magukra, és fakultatív programként a titokzatos Makaó, a szerencsejáték- és kaszinók központjaként számon tartott egykori portugál gyarmat.
 
1. NAP | Utazás Kínába
Repülés Pekingbe, Kína fővárosába Budapestről.
 
2. NAP | Érkezés Pekingbe, Tienanmen-tér, Qianmen, Nemzeti Színház fotószünet
Megérkezés Pekingbe. Idegenvezetőnk fogadja Önt. A Kínai Népköztársaság fővárosa, a közel 22 milliós, lebilincselően izgalmas metropolisz a gazdaság, az oktatás, a politikai élet fellegvára. A Tienanmen tér, mely számos történelmi esemény szemtanúja volt, a világ egyik legimpozánsabb tere a főváros szívében. Fotószünetre megállunk a Nemzeti Színháznál. Ezt követően a Qianmen sétálóutca vár ránk, mely közel 600 éves történelemmel büszkélkedhet. 
 
3. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program (Tiltott város, Jingshan Park, Hutong)
Töltse kedvére az időt, vagy fakultatív programcsomag részeként tartson velünk a mesés Tiltott Városba! A megelevenedő keleti varázslat, a Tiltott Város szolgált a császári dinasztiák uralkodó- és lakóhelyéül, és az UNESCO a Világörökség részévé nyilvánította. A palotaegyüttesbe történő belépést engedélyhez kötötték, egyszerű halandók nem léphettek területére. A monumentális, 720.000 négyzetméteres nevezetesség területén kertek, csarnokok is fogadják a betérőt. A Jing Shan Parkból, az azonos nevű domb tetejéről dombról elképesztő kilátás tárul elénk a Tiltott Városra. A Dob-tornyot kívülről tekintjük meg, majd sétát teszünk a Hutongban, mely Peking ősi világát idézi fel: kis utcák, apró üzletek, hagyományos házak, sikátorok idézik Peking lelkét. Visszatérés a hotelbe.
 
4. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program (Kínai Nagy Fal, Olimpiai Stadion fotószünet)
Szabadidő vagy fakultatív programcsomag: sokak bakancslistájának első helyezettje, az ikonikus Nagy Fal vár ránk (Mutianyu-szakasz). A majdnem kétezer évig épített, 8850 km hosszú legendás Fal a legnagyobb építmény a világon, és végighúzódik a mai Kína nagy részén. Egy fotószünet erejéig megállunk a Madárfészeknek nevezett Olimpiai Stadionnál, mely a 2008-as nyári, és 2022-es téli olimpia helyszínéül szolgált. Visszatérés a hotelbe.
 
5. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program (Nyári Palota, Ég Temploma)
Szabadidő vagy fakultatív programcsomag: a Nyári Palota varázsol el minket. A Csing-dinasztia tagjainak nyári rezidenciájaként funkcionáló remekművet a kínai kertépítészet csodái ékesítik. Ez a legjobb állapotban megőrzött, és legnagyobb császári palota az országban. Majd a buddhista szentélykomplexumot, az Ég Templomát látogatjuk meg. Az építészeti stílusát a Míng és Csing dinasztia ihlette. Visszatérés a hotelbe.
 
6. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program (Láma-templom, Művészeti zóna 798)
Szabadidő vagy fakultatív programcsomag: a Láma-szentélyt keressük fel, mely a legnagyobb lámaista templom Tibeten kívül. Gyökerei a 17. századig nyúlnak vissza, majd Jung Cseng császár még hercegként használta lakhelyeként. Egyedi élményt ígér az avantgard Művészeti Zóna 798, mely egy 1950-es években épült gyár után kapta a nevét, és Peking legújabb látványosságai közé tartozik, az egykori gyár helyén. Kiállításoknak és workshopoknak ad otthont. (Kiállítást nem tekintünk meg). Este: pekingi kacsavacsora ( vacsoracsomag része). Visszatérés a hotelbe.
 
7. NAP | Peking - Hongkong
Kijelentkezés a hotelből, transzfer a repülőtérre, repülés Hongkongba. Kína különleges közigazgatási területeinek egyike, a korábbi angol gyarmat számos szigeten foglal helyet. Érkezés után transzfer a hotelbe, szabadidő. 
 
8. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program (Hongkong városnézés)
Töltse kedvére az időt, vagy tartson velünk fakultatív programcsomag részeként félnapos kirándulás: Hongkong, melynek neve kantoniul Illatos Kikötőt jelent, felhőkarcolóival, smaragdzöld hegyeivel, a brit múlt örökségével és kínai hétköznapjaival két kultúra megkapó ötvözete. Ezen a különleges helyen az óriási toronyházak építésénél figyelembe veszik a feng shui alapelveit, hogy a sárkányokat ne haragítsák magukra. Az 552 méter magas Victoria-csúcsról lélegzetelállító kilátás nyílik Kowloon városrészre, és egész Hongkongra (busszal jutunk fel ide). Igazi különlegességet jelent az Aberdeen kikötőnél található úszó falu. Az itteniek halászattal foglalkoznak, jellegzetes kis hajókon élnek, és nagyon ritkán mennek ki a szárazföldre. Teljesen más világba csöppenünk Hongkong déli részén, mely a Francia Riviérára emlékeztet. A Repulse-öböl a helyi gazdagok és hírességek kedvelt övezete. A fehér homokos part, és a Dél-Kínai-tenger csodás látvánnyal kényezteti a látogatókat. Visszatérés a hotelbe.
 
9. NAP | Szabadidő vagy külön foglalható fakultatív program (Makaó)
Szabadidő vagy külön foglalható fakultatív program (egész napos, ebéddel): transzfer a kompkikötőbe, Makaó felé tartunk nagy sebességű szárnyashajóval. Makaó Kína másik speciális közigazgatási területe Hongkong mellett, és igen magas életszínvonallal büszkélkedhet. A világ kaszinó-és szerencsejáték központjaként tartják számon. Ez a mindössze 28,2 négyzetkilométernyi terület 450 évig számított portugál gyarmatnak, és a leghosszabb ideig európai kézben lévő kolóniaként 1999-ben került kínai kézbe. Lebilincselően keverednek itt a kínai és az az európai kultúra jellegzetességei, számos tipikus portugál stílusú épületet fedezhetünk fel. A városnézés során megcsodálhatjuk az A-Ma templomot, a Szent Pál székesegyház romjait. Az ebéd során megízlelheti a jellegzetes makaó ízeket. Esélye lesz próbára tenni a szerencséjét a világ legnagyobb kaszinó-komplexumában, a The Venetian-ben! Szárnyashajóval visszatérés Hongkongba, a hotelbe.
 
10. NAP | Hazautazás
Reggeli, majd szabadidő. Transzer a repülőgép indulásától függően a reptérre. Hazautazás pekingi átszállással.
 
11. NAP | Érkezés
Életre szóló élményekkel gazdagodva érkezünk meg Budapestre.
Utazás szervezője

Premio Travel
9400 Sopron, Frankenburg út 7. fsz. 4.

Megnézem az útvonalat
Hozzászólások
Ehhez az ajánlathoz még nem szóltak hozzá
Kérdésed van, hozzászólnál?
Kérdésedre a válaszunkat a megadott e-mail címre is elküldjük, de a közösség számára is hasznos információkat itt is megjelenítjük.
Megrendelés menete
Vedd meg az ajánlatot!
Vedd meg az ajánlatot!
Egyeztess időpontot a szállással!
Egyeztess időpontot a szállással!
Élvezd az utazást!
Élvezd az utazást!

NTAK regisztrációs szám: -

NTAK szerinti besorolás: -

Lejárt!
669 990 Ft
1 fő / 8 éj, reggelivel
 
 • Repülőjegy oda-vissza
  Repülőjegy oda-vissza
 • Igazi álomutazás!
  Igazi álomutazás!
 • Kiránduló programokkal
  Kiránduló programokkal
 • Repülőjegy oda-vissza
  Repülőjegy oda-vissza
 • Igazi álomutazás!
  Igazi álomutazás!
 • Kiránduló programokkal
  Kiránduló programokkal
Lejárt!
669 990 Ft
1 fő / 8 éj, reggelivel
Megrendelem