Figyelem! Korábban a böngésződben feliratkoztál a maiUtazás.hu értesítéseire, de a feliratkozást egy korábban belépett felhasználódhoz már társítottuk. Szeretnéd, ha az értesítéseket a most belépett felhasználódhoz társítsuk inkább?

Iratkozz fel a Repjegyvadász
ajánlatokra és fedezd fel a világot akár féláron!

Körutazás az Államokban és Kanadában!

15 nap/13 éjszakás körutazás az Államok keleti partján és Kanadában 1 fő részére reggelivel, két alkalommal vacsorával, minőségi, középkategóriájú hotelekben, retúr repülőjeggyel, repülőtéri illetékkel, személyenként 1-1 db feladott- és kézipoggyásszal, kirándulóprogramokkal, magyar nyelvű idegenvezetéssel, szeptemberi és májusi indulásokkal

Ellenőrzött szálláshely

Akciós ár
939 990 Ft
 • Magyar nyelvű idegenvezetéssel
 • Elhelyezés modern, középkategóriájú hotelekben
 • Repülőjegy oda-vissza
 • Kirándulóprogramokkal

Így fizethetsz: Átutalás

A részvételi díj az alábbiakat tartalmazza:

 • Repülőjegyet oda-vissza
 • Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat. Feladott poggyász, kézipoggyász, repülőtéri check-in
 • Repülőtéri illetéket
 • Transzfereket. Modern, légkondicionált buszokkal
 • Kirándulóprogramokat: Montreal, Ottawa, Toronto, Amish vidék, Boston, Washington, New York stb. a program alapján
 • Minőségi szállásokat. Elhelyezés minőségi, középkategóriájú hotelekben
 • Reggelit a szállodák éttermében
 • Vacsorát a Cabana à Sucre-ben
 • Egy tipikus amish vacsorát
 • Magyar nyelvű idegenvezetést. Kollégánk az ott tartózkodásuk alatt mindenben készséggel áll rendelkezésükre.

Indulási időpont: 2022.09.13.-27.

További indulás felára:

 • 2023.05.09.-23.: 50.000 Ft/fő/2 hét

Egyéb költségek:

 • Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 229.990 Ft/fő/2 hét
 • Beutazási díj (USA-ba való belépésnél a határon fizetendő): 6 USD/fő
 • ESTA (elektronikus beutazási engedély, egyénileg intézendő): 21 USD/fő

Javasolt szolgáltatások:

 • Fakultatív programok:
  • Hajózás a Niagarán, vacsora a Skylon Towerben, bálnanéző hajótúra,
   Thousand Islands hajókirándulás, Empire State Building belépővel, CN Tower: 99.990 Ft/fő
  • Helikopterezés a Niagara felett: 54.990 Ft/fő (elegendő számú jelentkező esetén)
 • Biztosítási csomag (baleset-, poggyász- és útlemondási biztosítás): 32.599 Ft/fő
 • Fakultatív programok vásárlására foglaláskor vagy a helyszínen nyílik lehetőség.
Érvényesség

Az utazás választható időpontjai: 2022.09.13.-27., valamint 2023.05.09.-23. között felár ellenében 15 napos turnusokkal a szabad helyek függvényében, partnerünkkel előre egyeztetett időpontban.

Fizetési feltételek

Fontos, hogy a kiválasztott időponttal kapcsolatban a befizetés előtt először partner irodánkkal egyeztessenek. Az utazás biztosításához előleg megfizetése szükséges 5 napon belül, a fennmaradó összeg legkésőbb 1 hónappal indulás előtt kell kifizetni, ezen összegek a partner irodának fizetendőek. Kérjük, az utalással várják meg az e-mailben kapott utazási szerződést!

Hasznos információk

USA: Az EU/WHO által elfogadott oltásokkal lehet beutazni (Szputnyik nem), a 2. oltás után min.14 nappal. Az oltásból elég 2, nincs lejárati idő. A magyar állampolgárok turista célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. ESTA: elektronikus beutazási engedélyezés, ennek intézése egyénileg online történik, ára 21 USD.

Kanada: nincs szükség eTA-ra (elektronikus beutazási engedély), ha nem légi úton lépünk be. Be lehet utazni: teljesen beoltva (AstraZeneca, Pfizer-BionTech, Moderna, Janssen, Sinopharm, Sinovac), 2 oltás szükséges (Jansen elég 1). Szputnyik nem elfogadott. Be lehet utazni PCR teszttel (72 óra) vagy antigén teszttel (utazás előtti nap).Kötelező regisztrálni a ArriveCAN mobilalkalmazáson vagy webes felületen, ez egyénileg intézendő.

Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés után még 1 hónapig! Fakultatív programok vásárlására foglaláskor vagy a helyszínen nyílik lehetőség. Az utazáshoz minimális csoportlétszám szükséges (min. 20 fő). A programváltozás jogát fenntartjuk! Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést. A beutazáshoz szükséges feltételekről érdeklődjön az utazást szervező partner irodánál!

Hotel bemutatkozása

Álom-körutazásunkon Önre várnak az Egyesült Államok legizgalmasabb városai: a város, mely sosem alszik, az elképesztő New York, a történelemmel átitatott Boston, Washington, és még sok más. Kanada vadregényes tájaival és kifinomult nagyvárosaival koronázza meg programunkat.
 
Az utazás programja:
 
1. NAP | Utazás Bostonba
Utazás Budapestről átszállással az Egyesült Államokba, Bostonba. Idegenvezetőnk üdvözli Önt. Szállás minőségi, középkategóriájú hotelben Boston környékén.
 
2. NAP | Boston - Montreal
Reggeli után Kanada felé indulunk. New England-i államokon áthaladva (New Hampshire és Vermont) csodálattal adózhatunk a táj szépségének. Útközben festői helyeken néhány fotószünetet tartunk. A kanadai határ átlépése után szállás Montreal környékén.
 
3. NAP | Montreal - Québec
A mai napon Montreal csodái várnak ránk, városnézés. Montrealt magunk mögött hagyva délután utazás Québec-be. A nap zárásaként vacsora a Cabana Sucre-ben. Szállás Québec környékén.
 
4. NAP | Québec
Szabadidő vagy FAKULTATÍV program: az utazás során izgalmas színfoltot jelent a bálnanéző-hajótúra, ahol megpillanthatjuk ezeket a fenséges lényeket. Szállás Québec környékén.
 
5. NAP | Ottawa - Gananoque
Utazás Ottawába, Kanada fővárosába, ahol rövid városnézést teszünk. Folytatjuk utunkat Gananoque-ba, ahol a szállásunk lesz.
 
6. NAP | Gananoque - Toronto 
Szabadidő vagy FAKULTATÍV: hajóra szállva a St. Loren folyónál felfedezzük a Thousand Islands (Ezer sziget-vidéket), ahol 1692 kisebb-nagyobb sziget alkotta csoport magasodik ki a vízből. Ezt követően Toronto felé indulunk, ahol buszos városnézést teszünk (kb. 4 órás). FAKULTATÍV: CN Tower. Szállás Toronto környékén.
 
7. NAP | Niagara Falls
Utazás Niagara on the Lake-be. FAKULTATÍV: hajózás a Niagara vízesésnél, a Hornblower fedélzetén. A világ egyik leggyönyörűbb természeti csodájának tartott vízesésrendszer 12.000 évvel ezelőtt alakult ki. A víztömeg szédítő tempóban zúdul alá az Egyesült Államok és a kanadai Ontario találkozásánál. FAKULTATÍV vacsora a Skylon Towerben. Szállás Niagara Falls környékén.
 
8. NAP | Amish tájak és Lancaster
Átlépjük a kanadai-amerikai határt. New York államon keresztül haladunk, meg-megállva fotószünetekre meseszép helyeken. Lancasterbe, Pennsylvania-ba, az ún. amish vidékre vezet utunk. A konzervatív keresztény közösség világában megelevenedik előttünk a múlt, a gépek uralta világ előtti idők sejlenek fel. Bepillantunk az itteni mindennapokba az Amish Múzeumban. Este amish vacsora. Szállás Lancaster környékén.
 
9. NAP | Amish vidék - Washington D.C.
Virginiába tartunk, ahol a Steven F. Udvar-Hazy központ vár ránk, mely a Smithonian Légi- és Űrmúzeum része. Itt több ezer tárgy került kiállításra a repülés és űrkutatás múltjából. Ezt követően Washington D.C. felé tartunk. Délután szabadidő Georgetownban. Szállás Washington környékén 2 éjszakára.
 
10. NAP | Washington D.C.
A főváros nevezetességeivel ismerkedünk négy órán keresztül: Fehér Ház, Capitolium, Lincoln emlékmű, Washington-emlékmű és az arlingtoni nemzeti temető, mely számos híresség (például John F. Kennedy) végső nyughelyéül szolgál. A szabadidőt használják fel arra, hogy a világ egyik legnagyobb múzeum és kutatóintézeti komplexumában, a Smithonian Intézetben feledkezzenek bele a tudomány titkaiba. Visszatérés a hotelbe.
 
11. NAP | Washington D.C. - Philadelphia - New York City
A mai napon Philadelphiában teszünk kisebb városnéző körutat. Ezt követően érkezünk New York City-be. Szabadidő. Szállás New York környékén 2 éjszakára (New Jersey).
 
12. NAP | New York City
Üdvözöljük a világ egyik legizgalmasabb városában! Délelőtt ötórás városnézés során megcsodálhatjuk az ikonikus nevezetességeket. A Battery Parknál fotószünet, ahonnan ámulatba ejtő kilátás nyílik a Szabadság-szoborra. Felejthetetlen élményt ígér a Ground Zero emlékhely, a Wall Street, a kínai és olasz negyedek, Times Square. A New York Times napilap után elnevezett, vibráló Times Square-t az univerzum központjának is becézik. Naponta több tízezer ember nyüzsög a neonfényes hirdetőtáblák, reklámok, színházak, éttermek, neves hotelek által övezett elvarázsolt világban. FAKULTATÍV: az Empire State Building meglátogatása – kihagyhatatlan a 86. emeleti kilátóterasz. Használja ki a szabadidőt, akár vásárlásra a Macy’s-ben, a Fifth Avenue-n, vagy sétára a Central Parkban. Késő este a Bryant Park környékéről indulunk vissza a szállásunkra.
 
13. NAP | New York - Boston
Amerika egyik legrégebbi városába, a puritán telepesek által alapított Bostonba utazunk. Boston felé megállunk Newport-ban (Rhode Island). Ez a város a gazdagok kedvelt üdülőhelye, és a híres vitorlásverseny, az America’s Cup szülőhelye. Cambridge városa az amerikai felsőoktatás legtekintélyesebb egyetemeinek, például a Harvardnak otthona. Bostonban buszos városnézés, majd szabadidő. Szállás Boston környékén.
 
14. NAP | Hazautazás
Transzfer a bostoni reptérre, és repülés átszállással Magyarországra.
 
15. NAP | Hazaérkezés
Felejthetetlen élményekkel érkezünk meg a budapesti reptérre.

Szabad szobák

Hozzászólások

Esetleges kérdésedre a válaszunkat a megadott e-mail címre is elküldjük, de a közösség számára is hasznos információkat itt is megjelenítjük.

Kérdésed van, hozzászólnál? Írj nekünk!

KÜLDD TOVÁBB BARÁTAIDNAK, HÁLÁSAK LESZNEK ÉRTE:
ELÉRHETŐSÉG:

Premio Travel
Levelezési cím: 1063 Budapest, Szinyei Merse Pál u. 10.

Nagyobb térképre váltás
Ellenőrzött szálláshely
939 990 Ft 1 fő / 13 éj / reggeli
 • Magyar nyelvű idegenvezetéssel
 • Elhelyezés modern, középkategóriájú hotelekben
 • Repülőjegy oda-vissza
 • Kirándulóprogramokkal