Figyelem! Korábban a böngésződben feliratkoztál a maiUtazás.hu értesítéseire, de a feliratkozást egy korábban belépett felhasználódhoz már társítottuk. Szeretnéd, ha az értesítéseket a most belépett felhasználódhoz társítsuk inkább?

Utazz te is féláron!
Iratkozz fel a titkos ajánlatokra is!

Ha legközelebb nem szeretnél lemaradni, iratkozz fel ajánlatainkra, hogy a jövőben első kézből értesülj:

Városlátogatás a csodás Prágába!

3 nap/2 éjszaka 2 fő részére reggelivel, hosszú érvényességgel, akár HÉTVÉGÉN IS

Novum Hotel Vítkov Prága, Csehország
-38%
Lejárt, nem foglalható

Akciós ár
47 990 Ft helyett
29 990 Ft
 • Hétvégén is érvényes
 • 15-20 percre a városközponttól
 • Ingyenes Wifi használat

Így fizethetsz: Átutalás

A voucher 2019.11.01.-2020.03.31. között felhasználható és szabadon átruházható!

Az ajánlat tartalma:

 • 3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére standard kétágyas szobában
 • Két alkalommal reggeli 2 fő részére
 • Ingyenes Wifi internet elérhetőség
 • Utazás egyénileg
Gyermekkedvezmények: (helyszínen fizetendő)
 • 0-4,99 év között a szülőkkel egy szobában: ingyenes (ha pótágyat nem igényel)
 • Pótágy 5-11,99 év között: 15 €/fő/éj

Felárak: (helyszínen fizetendő)

 • Garázs: 15 €/nap
Érvényesség

A voucher 2019.11.01.-2020.03.31. között felhasználható és szabadon átruházható. Kizárt időszakok: Szilveszter, Húsvét és egyéb kiemelt időszakok. A foglalás ezután közvetlenül a szállodánál történik, az utalvány sorszámának megadásával, a szabad helyek függvényében, a reception.vitkov@novum-hotels.cz e-mail címen. Több utalvány összevonásával a tartózkodás meghosszabbítható.

Fizetési feltételek

A megvásárolt kupon teljes összegét a vásárlást követő 5 napon belül ki kell fizetni.

Novum Hotel Vítkov bemutatkozása

A Novum Hotel Vítkov csendes, de mégis központi kerületében Žižkovban épült 2007 telén, közel a Vítkov emlékműhöz. Prága történelmi központja tömegközlekedéssel 15-20 perc alatt elérhető.
A szálloda 95 modern és komfortos szobával várja az ide érkező vendégeket. A szobák mindegyike íróasztallal, fotelekkel/székekkel, Tv-vel, telefonnal, minibárral és széffel van felszerelve illetve privát fürdőszoba is tartozik hozzájuk. Kóstolja meg Prága specialitásait a Hotel Vítkov éttermében. A városban való kalandozáshoz elengedhetetlen egy gazdag reggelivel indítani a napot. A szállodában hétköznap 6:30 és 9:30, hétvégén 7:00 és 10:00 között szolgálják fel a svédasztalos reggelit.
 
Prága - Csehország fővárosa, egyben legnagyobb települése. Gyakran hívják „száztornyú városnak”, „arany városnak”, vagy egyszerűen a városok királynőjének. Prága történelmi központját az UNESCO 1992-ben a Világörökség részének nyilvánította. Prága hagyományosan Európa egyik fontos kulturális központja. Több száz színházában, galériájában, kiállítótermében rendszeresek a bemutatók, kiállítások, és a város utcai kulturális élete is kiemelkedő: pantomimművészek, utcai színházak szórakoztatják az érdeklődőket. A rendezvények közül kiemelkedő szerepet játszik a Prágai Nemzetközi Tavaszi Fesztivál, valamint az ősszel megrendezett dzsesszfesztivál. Napjainkban Prága Európa egyik leglátogatottabb nagyvárosa, évente több millió turista keresi fel a cseh fővárost, hogy élvezze annak pezsgő és kultúrában gazdag atmoszféráját.
 
Látnivalók Prágában:
 • Károly-híd -  A 16 pillérrel rendelkező híd helyén korábban egy fahíd állt. 1357 óta ez Prága első állandó hídja. A híd két végén egy-egy torony áll: a 15. századi Mala Strana, és a 14. századi óvárosi hídtorony, mindkettő kilátóként is működik.
 • Óvárosi hídtorony - A világ egyik legszebb gótikus épületét, és bizonyosan Európa legszebb hídtornyát Peter Parler tervezte a 14. század végén. Nem csak a Kár oly-híd dísze volt, hanem védelmi célokat is szolgált.
 • Óvárosi tér - Prága legrégebbi, már a 12. század óta létező köztere. A tér egyik legérdekesebb része az óvárosi városháza mellett lévő csillagászati óra, a világ legrégebbi, még ma is működő csillagászati órája, melyen a Nap és a Hold állása, és a jelenlegi csillagjegy látszik. Az óra legrégebbi része 1410-ből származik. Minden egész órában mozgó figurákat lehet megcsodálni. 
 • Kisoldal - A Kisoldalt Prága legszebb részének tartják. A legtöbb turista áthalad rajta, amikor az óvárostól, a Károly-hídon át, a várba megy. Már a 10. században benépesült, adminisztrációs egységként 1257 óta létezik. 
 • Vencel-tér - Prága egyik legjelentősebb tere az újváros egyik kulturális és üzleti központja.  A Vencel-tér számos jelentős történelmi esemény színhelye volt, 1969-ban pl. két diák is felgyújtotta magát itt a rendszer elleni tiltakozásként. Két fő látványossága Vencel lovas szobra, és a cseh Nemzeti Múzeum épülete.
 • Hradzsin-negyed - A tulajdonképpeni várnegyed. Látnivalói a barokk kapun bejutva, ahol Szent Norbert szobra áll: Szent Rókus-templom, Strahovi Kolostor, Loretói Szűz Mária-templom, Černín-palota, Hradzsin tér, Érseki palota, Schwarzenberg-palota és Sarm-palota (szemben), Toscanai Palota vagy Külügyminisztérium, Martinic-palota, Sternberg-palota a Nemzeti Galériával, Hradzsin (maga a Vár) a Szent Vitus-székesegyházzal és a Királyi Palotával, a Szent György-bazilikával és kolostorral, az Arany utcácskával és a Daliborka toronnyal.
 • Újváros - A IV. Károly császár által alapított városrész 1348-ban született. Központja a Vencel tér, több történelmi esemény színtere, ezt zárja le déli irányból a Nemzeti Múzeum palotaszerű épülettömbje. Jeles emléke még e városrésznek a Rendezvények háza (Reprezentációs ház), a Nemzeti Színház és az újvárosi városháza. Figyelemre méltó modern alkotás Frank Gehry Fred and Ginger becenévvel illetett üvegpalotája a Moldva partján, Václav Havel egykori lakhelyének közelében.
 • Josefov - Josefov, más néven Zsidóváros az Óvároshoz kapcsolódó városrész. A negyedet a Pařížská utca osztja két részre. Az elnevezést II. József császárról kapta, annak toleranciáját és liberális szellemiségét tisztelték meg vele. Zsidók a 10. század óta élnek Prágában.
 • Arany utcácska - Az Arany utcácska Prága legkisebb utcája. Nevét onnan kapta, hogy a legenda szerint II. Rudolf idejében itt alkimisták éltek, akiknek az volt a feladatuk, hogy rájöjjenek az aranycsinálás titkára.
 • Királyi Palota - A mostani épület magját az ősi román stílusú palota alkotja, melyet a Premysl-dinasztia uralkodásának utolsó éveiben emeltek. Később IV. Károly hozzáépített a palotához, de Jagelló Ulászló volt az, aki az 1400-as évek végén a legjelentősebb bővítéseket elrendelte.
 • Szent György-bazilika - Az 1150-es tűzvész után átépített templom a főváros legszebb román stílusú épületei közé tartozik. Szent Vencel a nagymamájának sírhelyéül építtette. A bazilikában fekszik Ludmilla királynő, Csehország védőszentje.
 • Szent Vitus székesegyház - A Szent Vitus székesegyházban temették el IV. Károlyt, valamint legjelentősebb utódait is. A székesegyház építésének története 1344-ben kezdődött, de végül csak 1929-ben fejeződött be.
ELÉRHETŐSÉG:

Online Média Zrt., Szállodavoucher
1145 Budapest, Szugló utca 54. (Texint Irodaház)

Nagyobb térképre váltás
A készlet erejéig
47 990 Ft 29 990 Ft 2 fő / 2 éj / reggeli
-38%
 • Hétvégén is érvényes
 • 15-20 percre a városközponttól
 • Ingyenes Wifi használat
Megveszem